2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 72 پست
خو حالا بیا حالی کن پوف ماها که تا خونه مادرمونم نمیریم بعد باید چوب بیفکریشونا بخوریم 

باور می کنی پسر من هیچ علامتی ندارند فقط یکم خسته است تست کروناش مثبت شده 😭فکرشو بکن تو جامعه می‌تونه چقدر ناقل بی علامت باشه

دیدی میگم  اگرم گرفته صرفا ناقل بوده  خیلی مورد زیاد دیدم  نمونش فامیل همسرم مسافر ...

کاش زودتر همه واکسن بزنن همه بعد هر غلطی میخوان بکنن تا اگرم ازشون گرفتیم نمیریم لااقل 😁

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خیلی سخته خدا شفا بده بهشون.  ولی زندگی و رفت و آمد با آدم بلانسبت شما بی شعور سخته. چون ا ...

مرسی گلم از دعای شما

انشالله که زندگیمون برگرده روال قبل کرونا چون واقعا خسته کننده و استرس زا شده

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

منم بیشتر از ۲سال مسافرت نرفتم،درکت میکنم

ولی جان هر کی دوست داری شمال نیا،اینجا انگار خاک مرده ریختن،تو هر خیابونش حداقل ۲نفر مردن اکثر جاهام سیاهپوشن،

از نون وایی ام خرید میکنی خییییلی مراقب باش،اکثرا رعایت نمیکنن.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
منم بیشتر از ۲سال مسافرت نرفتم،درکت میکنم ولی جان هر کی دوست داری شمال نیا،اینجا انگار خاک مرده ریخ ...

در کل تو مسافرت نمیشه رعایت کرد این خیلی واضح هس 

حالا دوستان میگن میتونن خب حرفی نیس خدا پشت و پناهشون

منم بیشتر از ۲سال مسافرت نرفتم،درکت میکنم ولی جان هر کی دوست داری شمال نیا،اینجا انگار خاک مرده ریخ ...

اره بخدا ادم میره بیمارستان ترسش میگیره هرکی یه طرف مریضه خیلی وحشتناکه

بدون امضا

اسی جان چمدون هم مارکی خواستی بگیر مگه چقد استفاده داری به جیبت نگاه کن و یدونه بخر 

یه چیز دیگم بگم و برم اگه خیلی اصرار به مسافرت داری حداقل یکم صب کن شهریور برو این پیک دلتا تموم شه روزی۶۰۰تا کشته کم نیس موفق باشی

کاش زودتر همه واکسن بزنن همه بعد هر غلطی میخوان بکنن تا اگرم ازشون گرفتیم نمیریم لااقل 😁

وای الان پیاممو دیدم استارتر جان عزیزم ناراحت نشی از دستم. اینکه گفتم هر غلطی بکنه منظورم با دختر عمه م بودا گلم سوبرداشت نشه. 

ببین همون اول میگفتی چمدون میخوام و دیگه مسافرت رو نمی نوشتی زودتر به جواب می رسیدیا😅

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
اره بخدا ادم میره بیمارستان ترسش میگیره هرکی یه طرف مریضه خیلی وحشتناکه

اتفاقا مامانم عمل اورژانسی داشت،باورت میشه تخت خالی نداشتن ۲ساعت تمام مامانم تو بخش نیاوردن تا تخت خالی بشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
اتفاقا مامانم عمل اورژانسی داشت،باورت میشه تخت خالی نداشتن ۲ساعت تمام مامانم تو بخش نیاوردن تا تخت خ ...

اره میدونم عزیزم افتضاحه هیچکسو پذیرش نمیکنن تمام بیمارستان پر شده 

بدون امضا