2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید 🥺

410 بازدید | 72 پست

سلام دوستان صبح بخیر

آقا من چند روز دیگه میخام برم سفر می‌خوام چمدون بخرم ، ولی نمی‌دونم چه جنسی بهتره خواهشاً کمکم کنید وقتم کمه ، مرسی ازتون🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من میگم نرید ولی اگرم میرید خواهشا خواهشا رعایت کنید که خدایی نکرده پشیمونی به بار نیاد. 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
کرونائه کرونائه کرونائه  نرید سفر خطرناکه تمام شهرا افتضاحه

شاید اگر شماهم دوسال هیچ جا سفر نرفته بودی می‌تونستی درک کنی ..آدم رعایت می‌کنه خب،اگر آدم رعایت کنه چیزیش نمیشه ، مادرشوهرم چند روز پیش اومد رعایت کرده بودن هیچیشون نشده بود ، بعد دوسال حالا محیا شده میخایم بریم سفر😔💔

خو حالا بیا حالی کن پوف ماها که تا خونه مادرمونم نمیریم بعد باید چوب بیفکریشونا بخوریم 

من دگه ورم کردم به مذهبیا میگی میگن اونا به مسافرا میگی میگن عروسیا به عروسیا میگی میگن دورهمیا کلا هیچکس دلش نمیخواد رعایت کنه همه میگن اونا اینکارو کنن

بدون امضا

کرونائه کرونائه کرونائه  نرید سفر خطرناکه تمام شهرا افتضاحه

افتضاحههه بچه ی دوست شوهرم یه پسر بچه ی کوچولوی 5 ساله بوده چند روز پیش به خاطر کرونا فوت شده، از وقتی شنیدم حالم بده.. 

استارتر عزیز اگه سفرت ضروری نیست نرو اصلا