2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 72 پست
شاید اگر شماهم دوسال هیچ جا سفر نرفته بودی می‌تونستی درک کنی ..آدم رعایت می‌کنه خب،اگر آدم رعایت کنه ...

بخدا من خودم شمالیم ولی تو خلوت ترین روزا هم هیچ جا نرفتم از اون روزی که کرونا اومده من حتی تو شهر خودمم قدم نزدم دیگه چی بگم من

بدون امضا

من میگم نرید ولی اگرم میرید خواهشا خواهشا رعایت کنید که خدایی نکرده پشیمونی به بار نیاد. 

خداروشکر اهل رعایت کردنیم تو جاهای مثل بیمارستان شلوغه دوتا ماسک می‌زنیم و مرتب همه جا رو ضدعفونی میکنیم،مرسی ازتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دگه ورم کردم به مذهبیا میگی میگن اونا به مسافرا میگی میگن عروسیا به عروسیا میگی میگن دورهمیا کلا ...

دقیقا به هرکی میگی حرف حرف خودشه 

تا کرونا نگیرن نمیفهمن خطر و مردن و زنده شدن یعنی چی 

به ولا ماهم نرفتیم مسافرت و عروسی دوساله با بچه کوچیک بهونه گیر تا حالا رنگ پارک ندید تو خونه ایم 

افتضاحههه بچه ی دوست شوهرم یه پسر بچه ی کوچولوی 5 ساله بوده چند روز پیش به خاطر کرونا فوت شده، از وق ...

منم برام فرقی نمیکرد از وقتی خودم گرفتم دیگه دلم نمیاد کسی بگیره خیلی لعنتی دردناکه 

بدون امضا

عزیزم مسافرت که هیچی من الان دوساله خانوادمو ندیدم 

اشتباهه

شما میتونستی بری حداقل دم در

از فاصله دو متری یا 3 متری با ماسک ببینیشون و با هاشون صحبت کنی...

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
بخدا من خودم شمالیم ولی تو خلوت ترین روزا هم هیچ جا نرفتم از اون روزی که کرونا اومده من حتی تو شهر خ ...

خب آدم میره بیرون ولی رعایت می‌کنه ، من بیرون میرم مرتب ضدعفونی میکنم ، خداروشکر نه خودم نه خانوادم هیچیمون نشده , چون خیلی وسواس به خرج می‌دیم 

دقیقا به هرکی میگی حرف حرف خودشه  تا کرونا نگیرن نمیفهمن خطر و مردن و زنده شدن یعنی چی  ...

اره دقیقا ماهم اینطوریم دلمون پوسید دیگه ما ازتمام خواسته هامون میزنیم ولی همه کار خودشونو میکنن بازم دودشون توچشم ما میره

بدون امضا

خب اگه آدم رعایت کنه مشکلی پیش نمیاد ، الان من میشناسم خیلیا رو ، رفتن اومدن ، رعایت کردن هیچیشون نش ...

اسی با کمال احترام خیلیا شاید خواستن بیفتن تو چاه خواستن خودکشی کنن باید دنبالشون رفت 

کرونااااااا دلتا قدرت سرایت بالایی داره حتی در فضاییی باز 

هرچند شما که اول و اخرش میری خرص خوردنا ما فایده نداره 

میرید به گشت و گذار ناقل میشید بقیه بدبخت میکنید واقعا که خودخواهید

اکاش یکم به جای دل خودتون  یکم فکر پدر مادرای که بچشونا از دست دادن یا بچه های که یتیم شدن بودید 

خب آدم میره بیرون ولی رعایت می‌کنه ، من بیرون میرم مرتب ضدعفونی میکنم ، خداروشکر نه خودم نه خانوادم ...

خب ماهم رعایت میکنیم شما فک میکنی ما کثیف کثیف میریم کثیف کثیف برمیگردیم این دلتا سرایتش خیلی بیشتر از این حرفاست که بخوایم بگیم با رعایت همه چی حله 

بدون امضا

من دگه ورم کردم به مذهبیا میگی میگن اونا به مسافرا میگی میگن عروسیا به عروسیا میگی میگن دورهمیا کلا ...

عزیزم مردم تا الان هر کاری دلشون خواسته کردن خونه همدیگه که میرن مسافرت که میرن عروسی میگیرن. جشن تولد که اصلا واجب نیس میگیرن. ما هم دلمون به این دهه محرم خوشه دیگه. پارسال بیش ترین رعایت پروتکل هارو هیئتی ها داشتن. بعدشم میری در حد یه ساعت تو کوچه وایمیسی از دور هیئت ها رو میبینی. یا تو فضای باز سینه میزنن. 💔

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
عزیزم مردم تا الان هر کاری دلشون خواسته کردن خونه همدیگه که میرن مسافرت که میرن عروسی میگیرن. جشن تو ...

اره میدونم عزیزم ما که نتونستیم به اونا بفهمونیم جشن نگیرید دورهمی نرید ولی از شما یه انتظار دیگه داشتیم حالا انشالله بی خطر بشه هیچکس هیچیش نشه خیلیا عزیزانشون رو به ناحق از دست دادن 

بدون امضا