2777
2789
عنوان

حقیقت زندگی...

183 بازدید | 6 پست

امروز در نا امیدی مطلق غوطه ور بودم در تماس تلفنی که با دوستم داشتم برای بهتر شدن حالم طوطی وار جملات کتاب های زرد روانشناسی را که گویا در این سایت هم طرفداران زیاد دارد تکرار میکرد. شاید این کلمات و جملات در لحظه حال ما را خوب کنند اما باور کنید ماده ی مخدر هم همین تاثیر را دارد‌. به حرف های دوستم که سوادش در حد چهار اثر و از دولت عشق بود گوش سپردم بعد از چند وقت تنها کسی که ترحم من را برانگیخت او بود 《زینب به خودت بیا تو مسئول تمام وقایع زندگیت هستی این درون توئه که خالق بیرون توست تو اگر مثبت فکر کنی کائنات با تو همسو خواهد شد! 》بیایید واقع بین باشیم همگی در زندگی خود محدودیت هایی داریم و این محدودیت ها به ما اجازه نمیدهند که صد در صد مسئول باشیم در نظام خلقت قوانینی وجود دارد که هیچ کس توان فراتر از آن رفتن را ندارد گاهی وجودمان سراسر تردید و بی اعتمادیست اما جهان خارج با آغوشی از اطمینان با ما برخورد خواهد کرد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااا

من واقعااا عامل اصلی بهم خوردن اون رابطه نبودم من تلاشمو کردم ولی ادمای دیگ و شرایط اجازه ندادن

یا عامل اصلی اون اتفاق من نبودم بلکه اطرافیانم بودن ک بهم فشار میوردن فشار ب طور غیر مستقین من فقط نتونستم مقاومت کنم

واقعاا گاهی محدودیت هایی وجود داره ک ماهاا نمیتونیم نادیده بگیریم 

ما مسئول تموم اتفاقا نیستیم ولی مسئول حال بدمون چرا 

ما میتونیم شرایط تغییر بدیم

مثلا من اون رابطه هرچند تمااام عشق و عمرم بود هرچند مهمترین بخش از زندگیم بود ولی وقتی نشد نزاشتن ک بشه

خب من ک نمیتونم بقیه عمرو با فکر کردن ب اینکه چرا اون اتفاق افتاد یا چیکار میکردم اگ... یا کاش....

بگذرونم پس چیکار میکنم اونو قبول کردم و گذاشتم گذشته بمونه ن اینکه فراموشش کنم نمیشه ک فراموش بشه

ولی من اومدم ی رابطه جدید با ی فرد مناسبتر شروع کردم شاید اندازه اون دوسش نخواهم داشت ولی بهترین درمان همینه

حالمون دست خودمونه میتونیم تغییرش بدیم 

ی صلوات برای سلامتی منو خانوادم  بفرست قربون محبتت❤🧡💛💚💙💜🤎🤍
دقیقااا من واقعااا عامل اصلی بهم خوردن اون رابطه نبودم من تلاشمو کردم ولی ادمای دیگ و شرایط اجازه ن ...

برای هر اتفاق مجموعه ای از عوامل دست اندر کار هستند برای هر اتفاقیییی پس مطمئن باشید تنها عامل بر هم زننده ی اون رابطه شما نبودید فکر میکنم بهتر بود مدتی خلوت میکردید و بعد به رابطه ی مجدد فکر میکردید البته احتمال میدم اینکار رو هم انجام دادید 

برای هر اتفاق مجموعه ای از عوامل دست اندر کار هستند برای هر اتفاقیییی پس مطمئن باشید تنها عامل بر هم ...

بله من چهار سال صبر کردم ب خودم فرصت دادم 

بارها فکر کردم حتی گاهی خودمو مقصر دونستم گریه هامو کردم عزاداریمو کردم

و بعد ۴ سال کسی وارد زندگیم شد ک بخودم گفتم ارزش فرصت دادنو داره ارزش اینو داره ک ی بار دیگ تلاش کنم

خداروشکر فعلا راضی ام

ی صلوات برای سلامتی منو خانوادم  بفرست قربون محبتت❤🧡💛💚💙💜🤎🤍