2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 18637 بازدید | 62 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه در حقم خواهری کنید برام دعا کنید     خودم دیگه نمی دونم باید چیکار کنم   ...

چرااز دست دادی عزیزم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
چندین دفعه خوندم    

هیچ جا نرو 

فقطوفقط برودرخونه ائمه 

دل بده  به دل آقا امام رضا فقط باهاش حرف بزن 

معجزه میکنه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
هیچ جا نرو  فقطوفقط برودرخونه ائمه  دل بده  به دل آقا امام رضا فقط باهاش حرف بزن&nb ...

با اینکه حاجت روا نشدم تا الان ، بازم در خونه ائمه میرم

کاش اونها هم ی نگاهی بکنند😭

با اینکه حاجت روا نشدم تا الان ، بازم در خونه ائمه میرم کاش اونها هم ی نگاهی بکنند😭

میده انشالله 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز