2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 18635 بازدید | 62 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میشه در حقم خواهری کنید برام دعا کنید     خودم دیگه نمی دونم باید چیکار کنم   ...

چرااز دست دادی عزیزم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
چندین دفعه خوندم    

هیچ جا نرو 

فقطوفقط برودرخونه ائمه 

دل بده  به دل آقا امام رضا فقط باهاش حرف بزن 

معجزه میکنه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
هیچ جا نرو  فقطوفقط برودرخونه ائمه  دل بده  به دل آقا امام رضا فقط باهاش حرف بزن&nb ...

با اینکه حاجت روا نشدم تا الان ، بازم در خونه ائمه میرم

کاش اونها هم ی نگاهی بکنند😭

با اینکه حاجت روا نشدم تا الان ، بازم در خونه ائمه میرم کاش اونها هم ی نگاهی بکنند😭

میده انشالله 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز