2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 18168 بازدید | 62 پست
1_ درخواست دوستی بده تا شخصی بهت یه چیز مهم بگم 2_هر روز بعد نماز صبح دعای سمات بخون و بعد هر نماز ...

خوش ب سعادتت ...

یعنی فوری حاجت میگیریید!؟ دلم بدجوری خواست!!

ببخشید عزیزم خیلی خیلی معذرت میخوام..امکانش هست ۱۴ تا صلوات رو هم برای من بفرستید؟ اگه سختتون هست راحت بگید

خوش ب سعادتت ... یعنی فوری حاجت میگیریید!؟ دلم بدجوری خواست!! ببخشید عزیزم خیلی خیلی معذرت میخو ...

فرستادم عزیزم. من عجیب به دستای کوچولوی حضرت رقیه اعتماد دارم. اگه وسعش رو داری هر از گاهی یه چیز بچه گانه مثل لباس و اسباب بازی بده به یه بچه ی فقیر به نیت حضرت رقیه که هیییییچ کس نبود ایشون رو شاد کنه،و دلش رو شاد کن و بهش بگو برات دعا کنه. من نذر نمی کنم، نیت می کنم. یعنی همون موقع میفرستم، بدون این که برام مهم باشه حاجتم رو می گیرم یانه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرستادم عزیزم. من عجیب به دستای کوچولوی حضرت رقیه اعتماد دارم. اگه وسعش رو داری هر از گاهی یه چیز بچ ...

خیلی ممنون عزیزم..خیلی شرمنده کردید منو...

ببخشید درخواست دوستی دادم. شما گفتید ی نکته ای رو میخوایید بهم بگید؟!

۱_من ۳۰ سالمه مجردم.... توی فامیلا تقریبا فقط من و خواهرم هستیم ک مجردیم بقیه خداروشکر ازدواج کردند ...

عزیزم اینهمه گروه های واسطه گری و معرف هستن، منم یکی تو تلگرام عضوم اگه خواستی ادت کنم، ت. کل بخدا