2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 18863 بازدید | 62 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میشه در حقم خواهری کنید برام دعا کنید     خودم دیگه نمی دونم باید چیکار کنم   ...

چرااز دست دادی عزیزم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
چندین دفعه خوندم    

هیچ جا نرو 

فقطوفقط برودرخونه ائمه 

دل بده  به دل آقا امام رضا فقط باهاش حرف بزن 

معجزه میکنه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
هیچ جا نرو  فقطوفقط برودرخونه ائمه  دل بده  به دل آقا امام رضا فقط باهاش حرف بزن&nb ...

با اینکه حاجت روا نشدم تا الان ، بازم در خونه ائمه میرم

کاش اونها هم ی نگاهی بکنند😭

با اینکه حاجت روا نشدم تا الان ، بازم در خونه ائمه میرم کاش اونها هم ی نگاهی بکنند😭

میده انشالله