2777
2789
عنوان

رژیم غذایی

98 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من اصلا اراده درستی ندارم برای لاغر کردن یک بار تا ۱۰ کیلو خودم کم کردم با کالری شماری ولی بازم ادامه ندادم و همه ی وزنم بیشتر از قبل حتی برگشت 

قد ۱۶۴ وزن ۹۰ 

خیلی اضافه وزنم زیاده اصلا راضی نیستم از وضعیت اندامم

دوستان اگر کسی رژیمی داره لطفا عکس رژیمشو میتونه بزاره؟ یا رژیمشو توضیح بده تا منم طبق همون شروع کنم 

چون وقت و هزینه ی رژیم از دکتر تغذیه برام مقدور نیست

ممنون🙏🏼

هم‌ قدیم‌ ولی‌ من‌ ۷۵‌.من‌ رژیمم‌ 

حوصله‌ کاریشماری‌ ندارم  همه  چی‌ میخورم‌ ولی  کم‌

باید‌ ۲۰‌ کیلو کم‌ کنم‌ که‌ ۵۵‌ شم

خدایا انچه‌ را‌ شایسته‌ است  عطا  کن💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما که تونستی تا 10 کیلو کم کنی خب همون روش رو ادامه بده . من خودم قدم 170 و وزنم 75 ده ساله میخوام بشم 70 نتونستم یعنی نهایت تا 72 میام باز بر میگردم .ولی خب اضافه وزنم خیلی تو چشم نیست . باید واقعا اراده داشته باشی

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
عزیزم شما که تونستی تا 10 کیلو کم کنی خب همون روش رو ادامه بده . من خودم قدم 170 و وزنم 75 ده ساله م ...

من واقعا افسرده شدم از دست این اضافه وزن چون اصلا اراده ندارم

همون اراده دیگه چیزی که اغلب چاقا ندارن مثل خودم .. خخخخ 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات

برو تو این گروههای بامداد خمار بچه ها دسته جمعی وزن کم میکنن بهتره بنظرم . من چون شاغلم وقتشو ندارم مدام برم گزارش بدم به همین خاطر نتونستم برم تو گروهاشون

منم ارادموازدست دادم😢😢الان دارم مثل چی میخورم

شما که ماشالله خیلی خوب وزن کم کردی قدتون چنده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2190705/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-تاپیک-جدید

[QUOTE=202140452]میشه لینکشونو بزارین ممنونم[/

گذاشتم براتون