2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست
دوستمو طلسم کردن، هزار تا خاستگار دارن ولی ازدواجش اصلا جور نمیشه، عقدش دوبار بهم خورده، و کلا حال ر ...

عزیزم باید باطلش کنه ،برای باطل کردن 

سنگ قلیاب و سرکه ، نیم ساعت قبل از اذان صبح باشه بهتر هست ، با هم قاطی میکنی و وقتی قاطی میکنی شروع به قل قل کردن می‌کنه ، بعد چهار طرف همه جا میریزی ، یعنی چهار طرف 

دستشویی،اتاق ، حمام و...... جلو در حیاط و تو کوچه و ...هم بریز . در حد دوسه قطره هر طرف بریزه کافیه ، 

یکی هفته مرتب انجام بده و تو خونه سوره بقره با صدای بلند بزارع . اگه باطل نشد اما میشه ، تو گوگل بزن همین دستور 

یه دستوری میاره باید تو حمام بریزه روی سرش ، اون حتما حتما باطل میشه

من کاربری قبلی داشتم فک کنم بعضی از بچه ها من و بشناسن roos که ازشون خواستم کاربریمو پاک کنن اخه تاپیک اخرم راجبع این بود که لباس های نویی که تو کمدم هستن کثیف میشن در حالی که من اصلا نپوشیدمشون و این باعث حال بد من و اذیتت شدنم شود فضای سنگین خونه واقعا دیوننه کننده بود بخاطر همین من لغو کاربری دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جن های مسلمان شیعه هستن و سنی ندارن چون اون ها در زمان غدیر بودند و خودشون دیدن

درسته یا شیعه ان یا کافر 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

سلام، ما هم تو شهرمون قدیما یه خونه بوده که سر ساعت مشخصی از غروب سنگ پرت میشده داخلش اهالی خونه در عذاب بودن، معلوم هم نبوده سنگا از کجا پرت میشن، همه اهالی محل هم از صدای جیغ عذاب میکشیدن، تا این که یه آدم بزرگوار و با کرامتی میاد مشکل رو حل میکنه. 

لایک نکن خانوم گل، برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کن مهربون😍

موقعی که توی خونه قبلیمون بودیم همیشه یه گربه سیاه میومد میشست رو دیوار هر کاریم میکردم نمیرفت ینی جن بوده؟!😐💔

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.

دیدنش 100 سال اول سخته 

الحق ک پسر بدی/:

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

قدیم ها بعضی از ایت الله ها واقعا به کارشون خبره بودن و واقعا به سطح قابل توجهی از عرفان هم رسیده بو ...

هر کس جن اذیتش میکنه میتونه بره سایت مباهله نوشته چطوری با قرآن اجنه رو دور کنیم چند تا دستور خاص هم داره که باید صیغه نذرایی که گفته رو براش بفرستید تا دستورات رو براتون ایمیل کنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

نصف شبها تو زیر زمین خونمون صدای جیغ میومد...دقیثا هم ساعت ۳. یبار با مامانم بیدار شدیم صدا قطع شد... یبار هم بیدار بودم دوباره جیغ ها شروع شد و دیگه قطع هم نمیشد ....انکار یه چیزهایی پشت پنجره مون بود....صداها خیلی نزدیک بود و انگار دسته جمعی باهم جیغ میزدن

دوستمو طلسم کردن، هزار تا خاستگار دارن ولی ازدواجش اصلا جور نمیشه، عقدش دوبار بهم خورده، و کلا حال ر ...

گلم این سایت آموزش داده چطوری با سوره بقره بدترین طلسما باطل میشه حداقل ۴۵ روز باید گوش بدن یا بخونن 

https://mobahele.blogsky.com/1398/11/20/post-170/ابطال-هر-گونه-طلسم-باطل-کردن-سحر-و-جادو-و-کشتن-عارض-هر-نوع-جن-مزاحم-که-وارد-بدن-شده-

نماز باطل السحر حضرت زهرا هم عالیه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
میگن شب چهارشنبه رفته حموم بعد اومده تو خونه بدون لباس چرخیده و شوهرشم هم دم غروب قبرستون بوده..و ای ...

https://mobahele.blogsky.com/1398/11/20/post-170/ابطال-هر-گونه-طلسم-باطل-کردن-سحر-و-جادو-و-کشتن-عارض-هر-نوع-جن-مزاحم-که-وارد-بدن-شده-

عزیزم باید باطلش کنه ،برای باطل کردن  سنگ قلیاب و سرکه ، نیم ساعت قبل از اذان صبح باشه بهتر هس ...

خانمی راهی بلدی یه نفرکه مزاحمه ازم دوربشه وشرش بهم نرسه؟توروخداخیلی مهمه

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚