2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست

من مامانم میگ از روستاشون اسباب کشی کرده بودن ب ی روستا دیگ میگ شب بوده میخاسته بخابن .دیده از خونه بغلی صدا میاد رفته پشت بوم دیده صدای خنده و گریه نوزاد وصدای جیغ زن میاد ولی میگ‌خونع کاملا تاریک بود حتی کفشم نداشتن جلو در فردا ب همسایه ها میگ خونه بقلی زایمان داشت میگن اون خونه خالیه جن داره حتی بنگاهیی هاهم نمیان 

همیشه بخند،خنده دشمناتو دستپاچه میکنه 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ازجن نترس. بخون چیز یادبگیر ضرر نمیکنید. 🌝🌞🌝🌞🌝🌞🌝 در یکی از کشورهای اسلامی دختری با جو ...

داستان جذابی بود ولی منو خیلی عصبانی و ناراحت کرد حتی تو نکایت و داستان هم جالب نیست اسما خدا رو برای شیطان رجیم بکار ببریم بزرگ( اکبر ) کبیر به شیطان نمیخورن اصلا همون لعین و رجیم رو بعد اسمش بگیم قشنگتره

میدونم از زبون اون جنه ست ولی دلیلی نداره ما هم تکرار و تکثیرش کنیم همونجوری. شیطان هم میگفتی همه میدونستن کی رو میگی

لطفا درخواست دوستی ندید
صورتی رنگ هستن و بوی توت فرنگی میدن

جوووون😂🍓🍓

🧿⃤ι'м eveɴ нeαrтвroĸeɴ тo вe вeαтeɴ ... :من حتی قلبم منت تپیدن بزاره درش میارم🔗💜                                  مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!                   من اگه کافه زدم بدونید برا پولش نیس برا اینه ک اهنگای مورد علاقمو توگوش ملت فروکنم؛)))!

یه بار یکی از فامیل های دورمون که شغلشون دامداری هست 

یکی از بره های گم میشه 

شب نصفه شب میوفته دنبالم که پیداش کنه 

می‌ره می‌ره میرسه به یه چاله خیلی عمیق میبینم عههه بره هش داخل چاله هس 

برش می داره که برگرده وقتی تو راهه میبینه که بره خودشو اینور و اونور می‌کنه که فرار کنه محکم تر میگیرش یدفعه بره زبون در میاره میگه فریدون فریدون چای تو بریز تو ایوون 😶 اینم میگه حتما توهم زدم وقتی میرسه ب یه نور چراغ نگاه صورت بره می‌کنه میبینه چشماش قرمززززز و دهنش هم دندوناش زدن بیرون 

میزارتش و میاد تا دو هفته پیش دعا نویس بود...

🧿⃤ι'м eveɴ нeαrтвroĸeɴ тo вe вeαтeɴ ... :من حتی قلبم منت تپیدن بزاره درش میارم🔗💜                                  مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!                   من اگه کافه زدم بدونید برا پولش نیس برا اینه ک اهنگای مورد علاقمو توگوش ملت فروکنم؛)))!
گوسفنده چ شعری هم خونده😆😆

قافیه دار....😂

یا یه پسر دایی دارم کارش رانندگیه 

گفت یبار ساعت یک شب پشت ماشین سنگین داشتم رانندگی میکردم که یه آدم دیدم لب جاده که میگه منو برسون فلان جا گفت منم سوارش کردم اوردمش تا حدودی که یهو دیدم پشت ماشین، سنگین شده گفت واستادم ببینم چیه رومو برگرداندم هفت اسب قهوه ای پشت ماشین بودن یهو چشم خورده به پاچه مرده که سوار ماشین بود گفت دیدم پشمالو بوده گفت بسم الله گفتم چنان گاز رو گرفتم تا رسیدم به از این مغازه های شبانه روزی لب جاده و قرآن خوندم تا آروم شدم

هیچی نیست بیا صبح شد😐

😒😕

برا تو صبح شد 

برا من سخت صبح شد😐

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

مادر بزرگم می‌گفت زمان ما که تو عشایر زندگی میکردیم مدتی که من یازده دوازده سالم بوده یه گرگ اومده که آدم می‌خورده 

گفت تمام روستا و عشایر روی پشت بوم ها میخوابیدن 

گفت یه بار یه دختر شش ساله دقیقا همون خوابی رو دیده بود که اون گرگه هر کی رو میخورد از قبل اون خواب رو دیده بودن 

گفت خانواده دختره هم از ترس اون زیر شن قایم کرده بودن که صبح اومدن دیدن اون دستی که یه انگشتر که روش اسم خدا حک شده بود مونده و بقیه ی جسدش نیس....

آها چه جالب جز معدود دفعاتیه که می‌شنوم جنا به قصد دوستی به یکی نزدیک شدن! 

پدربزرگم بینهایت مومن بود وکراماتی داشتن توی تایپیک بانوی احساس درباره رویای صادقه و خوابهایی که درباره اموات دیدن یه سری از کراماتشون راتعریف کردم