2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست
همه جن های مسلمان شیعه هستن و سنی ندارن چون اون ها در زمان غدیر بودند و خودشون دیدن

یکی دیشب گفت جن ها از حضرت سلیمان میترسن پس چرا اون زمان ب سرزمین و خانواده و حضرت سلیمان حمله کردن

آخه یکی میگفت تو یک کتاب می‌خوانده که یه جن یهودی یه بچه ای رو اذیت میکرده شدید بعد زنه بعد کلی پرس ...

ما به خاطر همون دعاهاس که اینجوریه یه مدت آخه خونه خالم زندگی میکردیم بعد اون خونه جن زده خالم شهردیگه بود که دیگه برگشتن و ما خونه دیگه خریدیم من حدس میزنم اینا از اون خونه دنبالمون اومدن و موندن خونه خالم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یکی دیشب گفت جن ها از حضرت سلیمان میترسن پس چرا اون زمان ب سرزمین و خانواده و حضرت سلیمان حمله کردن

اون ها جن های کافر هستن 

اگه فیلمش رو دیده باشید اصلا سمت حضرت سلیمان ع نمیومدند حتی تو یه سکانس مرده که جن داخلش بود اومد  به حضرت سلیمان ع از پشت حمله کنه اما وقتی ایشون برگشتند و نگاهش کردند مرده سر جاش وایستاد 

روستامون اینجوریه که قبرستون دقیقا وسطشه داییمو زنداییم نصف شب میخوان از پایین روستا برن بالای روست ...

عزیزم تودهات ماهم شباازبعضی قبرهانورمیادانگارچراغ روشن مرده باشن چندباراهالی تلاش کردن تابفهمن کدوم قبره نوره قطع شده

تو اینترنت خوندم یه زنی چند ساعت بعداز خاک کردن از قبرش صدا میومده همه هم شنیده بودن بعد میان قبرو ب ...

وای بدبخت هیچکی نبوده به دادش برسه چه زجری کشیده😭

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
ما به خاطر همون دعاهاس که اینجوریه یه مدت آخه خونه خالم زندگی میکردیم بعد اون خونه جن زده خالم شهردی ...

👌☹️

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
عزیزم تودهات ماهم شباازبعضی قبرهانورمیادانگارچراغ روشن مرده باشن چندباراهالی تلاش کردن تابفهمن کدوم ...

آره دقیقا

نمیشه متوجه شد که از کدوم قبره

ولی متاسفانه تو این قبرستون آتیش بوده

چرا بعضی وقتادر اثر خطای مزشکی اشتباها میگن طرف مرده درحالی که زندست و وقتی خاکش می کنن ممکنه بعد از ...

میدونم حتی توی سکته قلبی حتی امکان داره که طرف برگرده

ولی این سکته قلبی نکرده بود متاسفانه سر عمل زیبایی مرده بود

میکفتن داد زده زندم بیاین منو بیارید بیرون🥺خیلی دلم واسش سوخت

این جناب زعفر فوت ک کردن. فقهای ما تو نجف براشون مجلس ختم گرفتن‌ کجای کاری 

منم اینو اضافه کنم که زعفر تو شهر ما زندگی میکرد ب شکل یک انسان و همه میشناختنش، و تشعی جنازش همه بودن

♥️اموزش تتوبدن با هزینه کم به صورت مجازی♥️
اینجور که خوندم از آتشن ولی آتش بدون دود 

استارتر گرممه ولی رفتم زیر پتو،خدا از سر تقصیرت بگذره 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است