2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست
آره همشون سم دارن😢 آره دقیقا خیلی حاشیه داره بز دیدن توش که آدم شده دختر خالم بچه بود مرد (حدو ...

اره میگن نصف شب نباید بری قبرستون برا یکی از فامیل ما هم اتفاق افتاد گفت اول شبیه یه مرد با پیرهن سفید بود بعد رفتیم نزدیکش گربه شده فرار کرده🤷‍♀️دیگه شبا نمیرن قبرستون 

یکی دیگه از فامیل هامون تو خونه قدیمی مال سپاه اونجا زندگی میکرده گفت هر چی غذا میذاشتیم داخل یخچال ازش کم میشده از کنارمون رد میشده ولی پیش کسی تعریف نمیکردن گفت اگه تعریف میکردیم اذیتمون میکرده تا اینکه گفت دیگه از خونمون رفته انگار 

ولی خونشو جا به جا کرد

یکی دیگه گفت دانشجو بودم (این راست و دروغ شو نمیدونم ولی دو تا اولی واقعیت بودن)تو یه خونه سمت جنوب گفت نصف شب شیر اب باز میشده گفت من باهاشون کاری نداشتم پتو مینداختن روم ولی گفت اون یکی دوستم نفرینشون میکرده نصف شب بالشت از زیر سرش میکشدن......

&

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم خواهرشوهرم هرخونه ای میره میگه جن داره ما مسخره میکردیم تا اینکه خودمون تجربه کردیم اینطور ...

وای منم همیشه ب گربه ها زل میزنمو اینجورمیحرفمممم...

وجودونو چن سالیه حس میکنمو هیییچ کی باورنمیکنه...حتی خاباشونو میبینمو..خیلی چیزا

زعفر چیه ،خدا رحمتش کنه جافیر بود اسمش ،چند سال پیش فوت شدن حتی تو حوضه علمیه شیراز واسس مراسم ختم گ ...

این کجا زندگی میکرده؟؟

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
منم اینو اضافه کنم که زعفر تو شهر ما زندگی میکرد ب شکل یک انسان و همه میشناختنش، و تشعی جنازش همه بو ...

شما کجایی هستی مگه؟

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
منم اینو اضافه کنم که زعفر تو شهر ما زندگی میکرد ب شکل یک انسان و همه میشناختنش، و تشعی جنازش همه بو ...

واقعا؟؟؟؟؟؟

شما کدوم شهر زندگی میکنید؟

چند ساله فوت کردن?

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یکی از دوستان نزدیک جن میدیدن 

مبگفت کوچیک قدر بچه ۳ساله ولی خیلی زشت بو گندو بود موهای بلند داشت وعربی حرف میزدن 

منم توخواب یکی دوبار دیدم 😒😒😒😒 

خیلی بد ذاتن خیلی 

نمیدونم اون دنیا پیش خدا چی میخوان جواب پس بدن 

آیا برای اونا هم قیامت و روز جزاعی هست 

موقعی که توی خونه قبلیمون بودیم همیشه یه گربه سیاه میومد میشست رو دیوار هر کاریم میکردم نمیرفت ینی ج ...

ممکنه..البته گربه های سیاه مهربون تر و آروم تر از گربه های دیگن.اون طور که همه میگن شر نیستن.

نی نی سایت دیگه جای موندن نیست..
داستان جذابی بود ولی منو خیلی عصبانی و ناراحت کرد حتی تو نکایت و داستان هم جالب نیست اسما خدا رو برا ...

میگیم شیطان بزرگ آمریکاست،ینی چون لقب خدا اکبره نباید بگیم آمریکا شیطان بزرگه؟

یا خیلیا رو بچشون اسم اکبر میذارن غلطه!؟

اکبر یه صفت هست و برای همه میگن.

خدا بزرگ و پر از خوبیه،شیطان بزرگ و پر از بدیه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
یکی دیشب گفت جن ها از حضرت سلیمان میترسن پس چرا اون زمان ب سرزمین و خانواده و حضرت سلیمان حمله کردن

اون حمله مال قبل از اسیر شدن کله گنده هاشون بوده.

بعدا حضرت سلیمان با انگشترش اونا رو به خدمت می گیره.میگن 72 نفر از بزرگای جنیان بودن.

به خاطر همین عدد 72 واسه یهودی ها هم مقدسه و نماد قدرت محسوب میشه.

نی نی سایت دیگه جای موندن نیست..