بسلامتی ..من امروز رفتمسونوواژینال یه دونه ساک حاملگیو دید گفت خونریزیتم بخاطراون یکی بوده که دفع شده ..حالا شکرخدایکیش موند ..ساکحاملگی جاش خوبه منتها کیسه زردروندید گفت که ۱۰روزدیگه برم سونو..شما کی رفتین سونوبرای ساک وکیسه زرد،،،؟؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بسلامتی ..من امروز رفتمسونوواژینال یه دونه ساک حاملگیو دید گفت خونریزیتم بخاطراون یکی بوده که دفع ش ...
هفته چندی
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚