2821
2789
من  مدام شکمم وکمرم دردمیکنه تیرمیکشه خیلی نگرانم😔شمام این علائمو داشتین

اره عزیزم منم داشتم طبیعیه .یه روز که از شدت درد رفتم بیمارستان گفت تا شب احتمال ۹۰ درصد سقط میشه ولی الان پسرم کنارم نشسته.امیدت به خدا باشه

سه تا سه روزه دوقلو باردارم

بسلامتی ..من امروز رفتم‌سونوواژینال یه دونه ساک حاملگیو دید گفت خونریزیتم بخاطراون یکی بوده که دفع شده ..حالا شکرخدایکیش موند ..ساک‌حاملگی جاش خوبه منتها کیسه زردروندید گفت که ۱۰‌روزدیگه برم سونو..شما کی رفتین سونوبرای ساک وکیسه زرد،،،؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بسلامتی ..من امروز رفتم‌سونوواژینال یه دونه ساک حاملگیو دید گفت خونریزیتم بخاطراون یکی بوده که دفع ش ...

هفته چندی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
۵ هفته و۳ روز 

خوب زوده وقت هست

صبر کن 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚