من نوزده سالمه یکم گیجم دختر محدودی بوذم تو جامعه نگشتم هیچجا نرفتم هیچی بلد نیستم ن از صلیقه ن هیچ شوهرم وقتی باهم میریم خرید خاهرش باهاشه همش از اون نظر میپرسه انگار ک من نیستم بعد ک میگمش چزا یا ناراحت میشم میگ تو صلیقت گوهه یا میگ کفشاتو پاک کن کفی بزار توش و فلان مبگ تو پلشتی پخمه اب و از این حرفا وقتیم اسم جدایی میارم ب شدت عصبی میش و میگ حتما ب کس دیگ وابسته ای ک برات راحته جدایی و این حرفا میدونم دوسم داره ولی ابنجور رفتار میکن باهام میگ بعدا باد میگیری خودم یادت میدم و فلان هوف
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
به شخصیتت توهین میکنه و میگی دوسم داره؟خب اگه دوست داره بیخیال این توهیناش شو
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بعدم من جای شما بودم ب هیچ وجه این توهینارو قبول نمیکردم
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋