2777
2789
عنوان

نامزدم همش ایراد میگیره ازم عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگم طلاق 

ولی دوران عقدتو طولانی کن 

این رفتاراش چ معنی میده؟ باید برای شما احترام و ارزش قائل باشه 

شما هم سعی کن ی کم اعتماد بنفستو ببری بالا و یسری چیزا رو یاد بگیری و نذار دخالت کنن تو لباس و این حرفا

There is GOD💚💚💚   ..                                               

دوران عقد که اینجوری بی احترامی میکنه بعد ازدواج می خواد چیکار کنه؟

چند سالشه ؟ شاید با خودش گفته دختر کم سن و بی تجربه می گیرم هر جور خواستم باهاش رفتار می کنم

بگو راست میگی من اگه سلیقم گوه نبود که تو رو به عنوان شوهر انتخاب نمیکردم ‌

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

اول اینک حتما برو دنبال یادگرفتن ی هنر ک انقد دست کم نگیرت بعدم اگ میتونی مشاوره ببرش معنی نداره این حرفا ایا اینارو ب شما میگ شمام اجازه داری متقابلا بهش بگی؟اگ دیدی پاشو فراترمیذاره ب خانوادت بگو این مطمئنا درست بشو ک هیچ امیدوارم تو زندگی ک رفتین بدترنشه

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

🤣🤣🤣🤣🤣ارامشتو حفظ کن

😂😂نمیتونم آدم غایب جوابی نیستم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)