2777
2789
عنوان

خیلی بیمعرفت و. بی منطق هستید

559 بازدید | 63 پست

یه بار گفتم دوست ندارم بچه ام بره سمت خانواده شوهرم من و کوبوندید چرا آخه چرا منی که شب و روز از دست مادر شوهرم پدر شوهر اشک میریزم گریه کردم زجر کشیدم ابروم رفته مریضی اعصاب گرفتم. زندگیم خراب شد به دختر مظلوم 18 ساله بودم.. آخه بی انصافیه بی انصافیه کسای که دشمن من بودن بچه ام بخواد عاشق اونا باشه آخه چرا بچه ای که من زایدم  من سختی بزرگ شدنش کشیدم بره سمت کسایی که اذیتم کردن آخه چرا چرا به خدا این انصاف نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب نزار بره چرا خودتو عذاب میدی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خروج بزن ، زندگیتم نریز کف فضای مجازی

اینجا ازار تا ادم با هزار تفکر وجود داره

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤

عزیزم می‌دونم خیلی سختته ولی بچه معصومه تو دعوای بزرگترا قاطیش نکن بچتم وقتی بزرگ شه ببینه اذیتت میکنن خودش متنفر میشه خودخوری نکن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است