2777
2789
الان از کجا خوردوخوراکتو میاری؟ حدقل برو مهریه تو بذار اجرا یا نفقه تو بگیر به خانوادش بگو  ...

بابام فوت کرده هرکی میومد خواستگاری خب میپرسیدن ناچار باید گفت بعد میگن عه هزینه هاتون چی ماهم میگفتیم ارثیه مغازه داریم دیگ فککنم شوهرمم ازاول چشمش دنبال سهم ارثمه چون چنبار گیرداد ۳۰۰ م واسش وام بگیرم نکردم .گفت پشت سفته هاشو امصا کنم  نکردم. یبارم تو بانک داشتم امصا میکردم وسطش نگاش کردم چشمش ب نوک خودکاربود زود چشمشو اونور کرد .چنبارم گفته خونتو بفروش بریم شهراونا خونه بزرگتر بخریم گفتم من بالباس تنم نمیام شهرت چ برسه مالمو بفروشم بیارم اونجا 

علنی گفت چ فکر میکردیم چ شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام فوت کرده هرکی میومد خواستگاری خب میپرسیدن ناچار باید گفت بعد میگن عه هزینه هاتون چی ماهم میگفت ...

خوب گفتی

هیچجوره سرمایتو ندی دست شوهرت 

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
😢😢

راستی گلم مواطب باش شوهرت اسم کاربری اینجاتو نفهمه منم دوسال پیش تاپیک نفقه زدم ک شوهرم خرجی نمیده هرجی راه حل یچه ها گفتن خنثی میکرد .نگو اسم کاربریم بلد بود میومده همشونو میخونده .بعدا تو هیستوری گوشیش دیدم فهمیدم

خوب گفتی هیچجوره سرمایتو ندی دست شوهرت 

اونجا انقد اشکمو دراورد یماه خونه باباش بودیم .هرگز نمیرم شهرش.باباش دوهفته بعد عقد سعی کرد گولم بزنه ک سرمامانمو کلاه بذاریم گوش نکردم 

اونجا انقد اشکمو دراورد یماه خونه باباش بودیم .هرگز نمیرم شهرش.باباش دوهفته بعد عقد سعی کرد گولم بزن ...

پس بخاطر پول باهات ازدواج کرده

واسه همین زورش میاد واسه خونه خرج کنه میگه هیچی که ازش بهم نرسید بیام خرجشم کنم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
وایییییییی گولشو نخوری یه وقت

ن شناختمش .خ سعی کرد مثلا سر سفته گفت زنهای مردم همه کارواس شوهراشون میکنن تو ی امضا نمیکنی گفتم من فقط اشپزی خونه داری میکنم همین .هرچی گفت محلش ندادم باز قهر کرد باهام .ولس همین دوسال زیر ی سقف رابطه ای نداشتیم .خودشم گفت خواهربرادریم

پس بخاطر پول باهات ازدواج کرده واسه همین زورش میاد واسه خونه خرج کنه میگه هیچی که ازش بهم نرسید بیا ...

اوایل بهم گفت مامانت قول ۲۰۶ داده گفتم اگرم بخره سندش بنام منه تو استفاده کن بعدم تو ک گواهینامه نداری گفت اصلا نخاستم 😑😶بعد مامانم پولش نرسیدبا پول داداشم ی پراید خرید میگفت بیاین سوار شین من و شوهرم اختلاف داشتیم اقا دلش ۲۰۶ میخاست اصلا گفتم نمیخایم بده ب داداشم پرایده .حالا میگ برو همون پراید بگیر گفتم متاسفم دیگ تموم شد .بعد گفت مامانت گفته بود بچه دار شین ماشین میخرم براتون بیا نامه ارمایش درست میکنم واست مثبتش میکنم عوصش ماشینو بگیریم .😐هر تقلایی کرد دید خر نمیشم دیگ کلا قهرکرد رفت