ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پروفایل خودمم . بچه سال های زیر ۱۶ سال برای من کامنت نذارن حوصله بچه مچه اصلا ندارم بله من عاشق اقای مهدی احمدوند هستم و ایشون در رویا برای من هست و در واقعیت رویای من هست کل دنیا رو بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا این اکانت اصلیم نیست وقتی تعلیق میشم میام اینجا . بزار تو غم خودش غرق بشه
قدیما مادر مریض و عصبی و خسته و... میشد خودش شیر نمیداد. دایه داشتن یا میدادن به همسایه و فامیل شیر بده. الان با این همه استرس و سبک غذایی ناسالم، بدتر بچه رو ضعیف میکنیم
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بستگی به تغذیه مادر هم داره،اگه تغذیه مادر خوب نباشه خب معلومه شیرش هم مقوی نیست ،ولی شیر خشک همه ی ویتامین ها و...ضروری برا بچه رو داره
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
این حرف جاافتاده که شیرخشک خوب نیس باور کن من باهر شیسه که میدم کلی غصه میخورم و عذاب وجدان دارم
یه پرستار به مادر من میگفت چون شیر نداری بچت کودن میشه و ضعف بدنی میگره در اینده داری بهش ظلم میکنی شیر خشک میدی
هیچ ربطی هم نداشت واقعا
هر وقت یاد اون خانم میوفتم لعنتش میکنم
پروفایل خودمم . بچه سال های زیر ۱۶ سال برای من کامنت نذارن حوصله بچه مچه اصلا ندارم بله من عاشق اقای مهدی احمدوند هستم و ایشون در رویا برای من هست و در واقعیت رویای من هست کل دنیا رو بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا این اکانت اصلیم نیست وقتی تعلیق میشم میام اینجا . بزار تو غم خودش غرق بشه