2777
2789
اوایل بهم گفت مامانت قول ۲۰۶ داده گفتم اگرم بخره سندش بنام منه تو استفاده کن بعدم تو ک گواهینامه ندا ...

همون بهتر که رفت

پرتوقعش کردی اصن چرا باید مامانت به شوهرت ماشین بده

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون بهتر که رفت پرتوقعش کردی اصن چرا باید مامانت به شوهرت ماشین بده

منک خبر نداشتم .رفتار مامانم داماد پررو میکنه .داداشمم فهمید گفت مامان مقصره حالا مامانم با داداشم لج کرده بین منو داداشمو شکرآب کرده. 

منک خبر نداشتم .رفتار مامانم داماد پررو میکنه .داداشمم فهمید گفت مامان مقصره حالا مامانم با داداشم ل ...

من مامانم اولای ازدواج برام خرید میکرد بعد هروقت به شوهرم میگفتم برام چیزی بخر میگفت بگو مامانت بخره

به مامانم گفتم دستت دردنکنه تا الان برام خریدی ولی دیگه یه چوب کبریتم برام نخر،نداشتم بپوشمم برام نخر

چندماهی اینجوری سپری شد تا یذررره شوهرم احساس مسئولیت کرد

من مامانم اولای ازدواج برام خرید میکرد بعد هروقت به شوهرم میگفتم برام چیزی بخر میگفت بگو مامانت بخره ...

مامانت همکاری کرد الان کمک مامانت معلومه از محبت بوده چون خودتم خبرداشتی .مامان من یواشکی بهش پول داده شوهرم یادگرفت پنهونکاریو.کلک زدنو .الانم ک انکار میکنن اون میگ مامانت پول نداده مامانم پرینت بانک اورده نشونم داده بعد میگم پس چرا قایمکی میگ واس حفظ زندگیت  گفتم من گول نمیخورم ولس منافع خودت اینکارو کردی 

مامانت همکاری کرد الان کمک مامانت معلومه از محبت بوده چون خودتم خبرداشتی .مامان من یواشکی بهش پول دا ...

بگو واست غذا و مواد خوراکی نمیخره بگو خرج خونه و زندگیو نمیده بگو چشمش به ارثیه باباته

از مامانت خواهش کن بخاطر زندگیت بهش پول نده 

بگو واست غذا و مواد خوراکی نمیخره بگو خرج خونه و زندگیو نمیده بگو چشمش به ارثیه باباته از مامانت خو ...

ن مامانم صفر و صدی هس دیگ باید واس اون بجوشه انگار..از وقتی فهمید شوهرم چجوریه لج کرده باید ازش طلاق بگیری خودمم دوسدارم جداشم .ولی مامانم یبار خونش بودم جلو خواهرم گفت خاک بسرت دوبارازدواج کردی طلاق گرفتی عرضه زندگی نداشتی منم جوابش دادم حقه نیرنگاشورو کردم رفت الکی مثلا داره ظرف میشوره باز اومد گفت برو خونت دیگ نیا این‌جا. بدبختی اینک ۲۰سال قبل خونه بابامو با کلک زده بنام خودش نمیتونم ادعای سهم کنم .وقتی میگ برو نرم بیرون

بگو واست غذا و مواد خوراکی نمیخره بگو خرج خونه و زندگیو نمیده بگو چشمش به ارثیه باباته از مامانت خو ...

مامانم مار هفت خطه والا 😑خواهرام ب اون رفتن من بدشانس بیچاره ب بابام رفتم .هربار میخام مث خودش بشم نمیتونم اعصابم خرد میشه .اشک میریزه باز گول میخورم .میدونم اشکاش الکیه .دست خودم نیس🙁😞

ن مامانم صفر و صدی هس دیگ باید واس اون بجوشه انگار..از وقتی فهمید شوهرم چجوریه لج کرده باید ازش طلاق ...

باز بنظرم پیش مامانت باشی بهتره تا شوهرت