2821
2789

سلام عزیزم منم داشتم نگران نباش من یهو خون ریزی کردم رفتم دکتر گفت هماتوم داری من استراحت کردم اما مطلق مطلق نه و امپول شیاف پروژسترون میزدم خداروشکر رفع شد هفته ۸ گرفتم هفته ۱۲ از بین رفته بود

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم منم داشتم نگران نباش من یهو خون ریزی کردم رفتم دکتر گفت هماتوم داری من استراحت کردم اما م ...

سلام‌به روی ماهت..من ای وی اف کردم والان ۱۵ روزه میگذره دثولی ۸ روزه من لکه بینی دارم  دل دردوکمردرددارم گاهی لخته های ریزازم جدا میشه لکه هام قهویه ..دکترگفته دوشنبه برم هفته دیگه..به نظرت هماتومه

کاش بجای بتا یه سونو میدادی معلوم میشد اون تو چه خبره چه کنی

دکترم میگه چیزی مشخص نیست دوشنبه هفته دیگه بیا ..میگه ای وی اف کردی طبیعیه😣😣😣😣😣 

آهان هنوز سونو نرفتی واسه جنین یا دیدن ساک حاملگی؟

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️