2777
2789
عنوان

کیا بدعکسن😣

174 بازدید | 34 پست

من تو عکسام خیلی یجوری ام

خیلی مصنوعی و زشت اصلا یجوریه نمیتونم توصیف کنم.

از خودم تو عکسا بدم میاد هر عکسی میگیرم نگاه میکنم بعد پاکش میکنم. ینی گوشیمو نگاه کنی هیچ عکسی از خودم نمیبینی😁

نمیدونم همه اینجورن یا نه.

.

عکسای دیگرانو نگاه میکنم میبینم چقد قشنگ و طبیعی و ژست خوب دارن. من حتی ژستم میگیرم خیلی مصنوعی میشه و خنده دار

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دقیقاا منماون روز داشتم فکر میکردم اگه بمیرم یه عکس درست حسابی ندارم بزنن تو اعلامیه ام یا قاب بگیرن ...

وای منمم😂💔 همه برا خوشکلا دلشون میسوزه فاتحه میفرستن برا من هیچ کس نده غریبه شاید

منم از عکسام بدم میاد دلم میخواد همشونو پاک کنم تا ب آرامش برسم وقتی میدونم همچین عکسای داغونی ازم هست اعصابم بهم میریزه

اصن تو عکسا انگار ی نفر دیگه ام بخدا قبلش تو آینه چک مبکنم اصن اون شکلی نیستم دماغم پههههن با این ک عمله دهن گشاااد چشام ریز پف کرده صورت چاااق ولی بخدا تو اینه اون شکلی نیستم یعنی تمام زشتیا تو منه انگار

منم تو آینه خوشم میاد از خودم ولی تو عکس خیلی قزمیتم

😂😂😂 وای منممم

به اونایی ک عاشق عکس گرفتن از خودشونن حسودیم میشه مثلا تند تند میرن آتلیه من جایی دوربین باشه بخوان عکس بگیرن غصم میگیره ک باز ی عکس زشت باید ازم بمونه به یادگار