2777
2789
لرستان ۲۱ سالمه ۱۳ سالگی نامزد شدم بعد عقد و الان ۲ ساله عروسی کروم

از آشناییت خوشحالم 

امیدوارم به زودی به زندگی ایده آل برسی.

خوب به نظر خودت چرا باهات حرف نمیزنه یا بی محلی میکنه؟

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا باهات وقت نمیگذرونه؟ چرا جواب تلفن نمیده؟ مگه نباید عاشق این باشه که دختر جوونی که شما باشی بهش زنگ بزنی؟

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.

کامل بنویس و راحت باش

از آشناییت خوشحالم  امیدوارم به زودی به زندگی ایده آل برسی. خوب به نظر خودت چرا باهات حرف نمی ...

از اول اینطوری بود بنظرم اخلاش لینطوریه شایدم مشگل روحی  داره من خودم جرعت نمیکنم حرف بزنم میگه زیاد حرف میزنی حرفم نزنم میگه زیاد ساکتی ببار میگه غذاست بزار سرد بشه من غذای سرد دوس دارم ببار میگه تو به من غذای سرد میدی دنبال دهانی حتی به صدا یا روشنایی تلویزیون گیر میده

شایدم مشگل

از منه چون دیگه دوسش ندارم بعد اون همه خواهش و تلاش بعد اون همه اذیت و آزار بعد این کاراش دلم ازش سرد شده نیستش راحتم وقتی هس استرس دارم

چرا باهات وقت نمیگذرونه؟ چرا جواب تلفن نمیده؟ مگه نباید عاشق این باشه که دختر جوونی که شما باشی بهش ...

کاش منم میدونستم

اون موقعه ها خیلی برام مهم بود ولی الان دیگه نه برام مهم‌نیس زنگ نزنه راحت ترم

به نظر من اشتباه کردی که برگشتی شوهرت روانیه اصلا ادم سالم رفتارش اینجوری نیست به نظر شخص من حتی اگر مهریتو ببخشی و جون خودتو از این زندگی نجات بدی کار بزرکی کردی حرف این خاله زنکها رو گوش نده که بدبختت میکنند

از اول اینطوری بود بنظرم اخلاش لینطوریه شایدم مشگل روحی  داره من خودم جرعت نمیکنم حرف بزنم میگه ...

پس از کنار هم بودن لذت نمیبرید

دلت میخواد زندگیت چجوری باشه؟ دلت میخواد اون مثل عاشقا دنبالت باشه؟ بهت زنگ بزنه؟ بهت از روزش تعریف کنه؟

عاشق این باشه تو کنارش باشی و حاضر باشه برات هر کاری کنه تا تو فقط خوشحال باشی؟

البته هر کاری که نه.

غیر منطقیه اگر مرد هر کاری کنه.

ولی حداقل از بودن کنارت لذت ببره

کلا زندگی ایده آل از نظرت چجوریه؟

توچرا باز برگشتی ب این مرد بخدا این دیوونه اس و معلومه ک میخاد زندگیو ب تو زهر کنه ویه کاری کنه خودت بزاری بری باپای خودت

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
به نظر من اشتباه کردی که برگشتی شوهرت روانیه اصلا ادم سالم رفتارش اینجوری نیست به نظر شخص من حتی اگر ...

روانی؟؟ والا من که تا اینجا نشونه روانی بودن ندیدم. یه تلفن جواب نمیده یه کم محلی میکنه.

چیز دیگه ای هست؟

شاید من در جریان نیستم

توچرا باز برگشتی ب این مرد بخدا این دیوونه اس و معلومه ک میخاد زندگیو ب تو زهر کنه ویه کاری کنه خودت ...

خوب چرا یه مرد بباد با یه مکافات زن بگیره بعد زن خوشکل و جوونشو فراری بده؟

روانی؟؟ والا من که تا اینجا نشونه روانی بودن ندیدم. یه تلفن جواب نمیده یه کم محلی میکنه. چیز دیگه ا ...

بقیه تاپیکاشو بخون میفهمی

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
خوب چرا یه مرد بباد با یه مکافات زن بگیره بعد زن خوشکل و جوونشو فراری بده؟

بااین چیزایی ک اسی تعریف کردع چیز دیگع من نفهمیدم والا جزاین