2777
2789

ممنون میشم کمکم کنید من قبلا وسواس داشتم الان یکساله خیلبیی بهترشدم.فقط یه مشکلی برام تازگی پبش اومده فکرمو درگیر وآزارم میده...من خونه مادرم سروم برام میزدن یکهو پنبه خونی و آب سرمی که بدستم وصل بود ریختن رو فرش من ازترس به مامانم چیزی نگفتم چون فرشاشون نو هست وبجای بدی هم نجس شد که نمیشه راحت آب کشید..ولی الان همش فک میکنم باپای خیس اونجا رفتن وتمام فرشاشون نجسه بخاطرهمین ازخونشون برمیگردم میرم حمام چکارکنم؟ینی من اشتباه میکنم؟

@بانوی_بی_نشان  

ایشون طلبه هستن

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

ببین یه قانون خوبی هست

اگه بهت بگن مثلا فقط با پای نجس میتونی نماز بخونی

باید حتمن حتمن نجس باشه

بنظرت از خونه مامانت که میای میتونی نماز بخونی ؟

یعنی ۱۰۰ درصد نجسه ؟

اگه اینجوری نیست پس پاکه

چون قانون پاکی دقیقا مثل همینه

اگه شک کنی نجسه ،پاکه

لایک نکن💨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشتباه بیشترت اینه که بهشون نگفتی خب اونا هم اگه نماز می خوانن گناهشون گردن شماست

نه عزی م چرا با این حالش بهش عذاب وجدان میدی

اونا که نمیدونن. نمازشون مشکلی نداره

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

یکوچولو دسمالو خیس کن اروم بکش رو اون قسمت فقط به ذره ها بعد سشوار بگیر اونجا زیاد حساس نباش منم مثل تو هستم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
چرا آخه طبقه جدا واسه مهموناس

متوجه نشدم نماز میخونن ؟؟؟ 

اگه نماز میخونن باید بهشون بگید و‌اونجا رو بشورن 

شما هم‌ اگه با پای خیس روی ا‌ون نقطه ای که نجس شده برید باید پاهاتونو بشورید اگه نرفتین مهم‌ نیست ، چون شما نمیدونید کسی با پای خیس روی ا‌ون نقطه رفته و به جای دیگه انتقال داده

بازم از دفتر مرجع ‌ بپرسید  

درخواست دوستی قبول نمیکنم
نه عزی م چرا با این حالش بهش عذاب وجدان میدی اونا که نمیدونن. نمازشون مشکلی نداره

دقیقا خصوصا اینکه  با یه سجاده مشکلشون حل میشه 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...