2777
2789
الان من دیدم با عینک خیلی خوب نیست به نظرتون میتونم این لنزو تحمل کنم و چقدر زمان میبره تا عادت کنی؟

من چون ۱۵ سال لنز نرم گزاشتم خیلی برام سخت بود 

البته دکتر میگفت کسایی که تجربه ای از لنز نرم ندارن راحت تر میتونن لنز سخت رو تحمل کنن 

برای چون خیلی پیشرفت کرده بود ۶ ماه طول کشید ولی اگه به مرحله ای نرسیده باشه که خودتون به تشخیص برسید سه ماه زمان میبره تا عادت کنین میدونی گزاشتنش راحت بود برام ولی دراوردنش سخت بود موقع گرفتنش دراوردنش رو خوب دقت کن دکتر چطوری میگه چون میای خونه کسی نیست کمکت کنه 

هیچ کاری غیر ممکن نیست 

فقط باید حتما عینک دودی استفاده کنی تا زمانی که عادت نکرده چشمت حموم نمیتونی بری رطوبت بخوره از چشم درمیاددعوا و درگیری ممنوع چون هرچی باشه بالاخره شیشه داخل چشم میزاری و خطرناکه 

و دراخرم اینکه نگه داریش خیلی اسونه اصلن چشم زخم نمیشه عفونت نمیکه با اینکه جنسش سخته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم، ولی این صحبتهای من معنیش این نبود که شما رو به انجام عمل تشویق بکنم ولی اگر میخوا ...

عزیزم من 21سالمه 1ماه و نیم پیش عمل لیزیک انجام دادم الان خداروشکر شماره چشمم ده دهمه ولی همش نگرانم که ضعیفیش برگرده چه چیزاییو باید رعایت کنم؟ اگه زیاد از گوشی استفاده کنم برمیگرده؟ 

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸
عزیزم من 21سالمه 1ماه و نیم پیش عمل لیزیک انجام دادم الان خداروشکر شماره چشمم ده دهمه ولی همش نگرانم ...

اگر خدای نکرده قرار به برگشت نمره چشم باشه، شما نمیتونید کاری بکنید که این برگشت انجام نشه، از الآن به خودتون انرژی منفی ندید و از دید خوبتون لذت ببرید، در رابطه با کار کردن با گوشی، اگر کار بیهوده میکنید کمترش بکنید و هر زمان که کار نزدیک دارید، مخصوصا کار با گوشی و کامپیوتر، هر ۲۰ دقیقه، ۲۰ ثانیه در حد بستن چشم ها یا نگاه به دور، به چشماتون استراحت بدید، حتما از عینک آفتابی استاندارد استفاده بکنید، روزهایی که خشکی چشم اذیتتون میکنه از قطره اشک مصنوعی تک دز استفاده بکنید.

خواهش میکنم

ولی من دوستم سرمه استفاده میکنه نمره چشمو آورده پایین 

سرمه اثمد .اگه از این سرمه بتونید استفاده کنید دیگه قوز قرنیه  پیشرفت نمیکنه!!!.متاسفانه طب امروز همه اش پوله و درمان و نمی گن.

اینکه گفتی اگر کنار چشمت رو فشار بدی دیدت بهتر بشه قوز قرنیه داری اشتباهه، ولی اینکه فردی که قوز قرن ...

سلام من و دوستم هردو کنار چشمو فشار میدیم دید واضح میشه ینی قوز قرنیه داریم؟ شما مطمینی که این تستی که ایشون گفتن درست نیس؟ استرس گرفتم والا

دوستان من سال 93 عمل پی ار کی کردم بیمارستان نگدتهران پیش کاظم امان زاده والان چندروزه متوجه تاری دید چشم چپ شدم ک دکتر رفتم تو شهر خودم گفت قوز قرنیه داری ولی حاد نیست. 

توروخدا کسی تجربه ی مشابه داره بگه. دارم سکاه میکنم ک چی میشه؟ 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
راهنمایی آخرم به شما، اینکه حس میکنم بیشتر از مشکل چشم، مشکل استرس و وسواس فکری داری عزیزم، اول چک ک ...

سلام 

من هردوی چشمم هم قوز قرنیه داره هم نازک هستن قرنیه هام 

شماره چشمام ۴ـ۵ هست و دکتر بهم گفت عمل های لیزری مثل لازیک و اینا نمیتونم کنم برای حذف عینک 

می‌خواستم بپرسم که به نظرتون میتونم عمل کاشت لنز دائم کنم ؟؟

مثلاً اول قوز قرنیه مو عمل کنم بعد کاشت لنز دائم کنم ؟؟؟

25 سالمه

ممنون از راهنمایی تون