2777
2789
سلام من هردوی چشمم هم قوز قرنیه داره هم نازک هستن قرنیه هام شماره چشمام ۴ـ۵ هست و دکتر بهم گفت عمل ه ...

سلام، با توجه به اینکه برای چشم شما تشخیص قوز قرنیه دادن، به هیچ عنوان و هرگز اصرار به عمل لیزیک و لازک و ... که روی قرنیه انجام میشه نداشته باشید چون هیچ پزشکی بدش نمیاد برای یه عمل ساده چندین میلیون از شما پول بگیره.

در خصوص کاشت لنز اگر قوز قرنیه تون پیشرفت زیاد کرده باشه، نتیجه مطلوب نخواهید گرفت چون قرنیه جلوییترین قسمت چشم هست که در قوزقرنیه درگیر میشه، اگر شما نمره ی چشم رو با تعویض عدسی چشم یا همون لنز داخل چشمی اصلاح بکنید، مثل این هست که بازم از پشت شیشه ی کثیف و تار که همون قرنیه تون باشه دارید میبینید. در این مورد با توجه به عکسهایی که از چشمتون گرفته میشه پزشک متخصص باید جواب بده که کیس مناسبی برای کاشت لنز داخل چشمی هستید یا نه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام من هردوی چشمم هم قوز قرنیه داره هم نازک هستن قرنیه هام شماره چشمام ۴ـ۵ هست و دکتر بهم گفت عمل ه ...

و اینکه منظورتون از عمل قوز قرنیه چی هست؟ قوز قرنیه عملی نداره، فقط گاهی برای قوزقرنیه هایی که در حال پیشرفت هست رینگ میگذارند که جنبه ی پیشگیری از پیشرفت بیماری رو داره و من هم توصیه اش میکنم. دیگه عمل خاصی نداره مگر شرایط خییییلللی خیییللی حاد که توصیه به پیوند قرنیه میشن که من باهاش موافق نیستم.

اگر با عینک دیدتون کامل نمیشه توصیه ی من استفاده از لنز اسکرال هست که دید و راحتی بسیار خوبی براتون فراهم میکنه

اسی 

مهم نیس ناراحت نباش 

تا دکتر نری مشخص نمیشه 

من زن عاموم داشت گفتن نمیتونی لیزیک کنی

رفت تهران یه دکتری عملش کرد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

راهنمایی آخرم به شما، اینکه حس میکنم بیشتر از مشکل چشم، مشکل استرس و وسواس فکری داری عزیزم، اول چک ک ...

من 20 سالمه 

میتونم دنبالش باشم برای لیزیک 

میخوام دماغم عمل کنم خسته شدم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

و اینکه منظورتون از عمل قوز قرنیه چی هست؟ قوز قرنیه عملی نداره، فقط گاهی برای قوزقرنیه هایی که در حا ...

منظورم از عمل قوز قرنیه اینه که بعضیا میگن ما اشعه تابوندیم که جلوی پیشرفت قوز رو بگیره و بغضیاهم میگن که رینگ گذاشتیم....

این رینگه چی هست ؟؟  چه جنسیه ؟؟ چجوری کار میزارن؟؟

تا حالا اسم لنز اسکلرال رو نشنیدم چی هست؟؟

مرسی که با صبر و حوصله راهنماییم کردید 

سلام، با توجه به اینکه برای چشم شما تشخیص قوز قرنیه دادن، به هیچ عنوان و هرگز اصرار به عمل لیزیک و ل ...

سلام خانم دکتر تاپیک رو خوندم منم مشکل قوز قرنیه دارم چند سال پیش پی آر کی انجام دادم ولی الان رفتم چشم پزشکی چشم راستم سه درجه استیگماته و یه درجه رفته رو هر کدوم از چشمام یعنی ضعیف تر شده به نظرتون باید چی کار کنم؟

سلام خانم دکتر تاپیک رو خوندم منم مشکل قوز قرنیه دارم چند سال پیش پی آر کی انجام دادم ولی الان رفتم ...

تحت نظر باشید و ۶ ماه یکبار چک بشید. به هیچ عنوان مالش چشم انجام ندید. کار خاصی هم برای افزایش احتمالی نمره چشمتون نمیتونید بکنید. اگر با عینک دیدتون کامل نمیشه لنز اسکلرال رو امتحان بکنید زیر نظر اپتومتریست کاربلد در زمینه تجویز لنز اسکلرال