2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در اثر مالیدن چشم به وجود میاد اصلا و به هیچ وجه چشمتو نمالون

هیچ علامتی نداره اگر شدید باشه علامت داره خفیفش اصلا علامتی نداره توی عکس معلوم میشه

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
دکتر تشخیص قوز قرنیه داده براتون  من ۳ سال پیش خیلی شدتش زیاد شد دکتر گفت باید لنز سخت استفاده ...

لنز سخت بده؟اذیت میشی ینی؟خب خودت نفهمیدی قوز قرنیه رو مثلا تاری دید یا چیزی

انسانم آرزوست!

اگه کنار چشمت رو فشار میدی دیدت بهتر میشه نشانه قوز قرنیه هست یبار که رفتی مطب دکتر بگو برات نگاه کنه چیزی نیست که معلوم باشه اگه داشته باشی مثل مادر من نمیتونی عمل لیزیک رو انجام بدی و متاسفانه تا اخر باید عینک بزنی

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.
چرا فکر میکنی که قوز قرنیه داری؟؟ همینجوری نمیشه تشخیص قطعی داد، باید یه سری علائم توی چشم دیده بشه ...

دوسال چشم پزشکی نرفتم و بخاطر درجه چشمم میگم نمی‌دونم 🙁

انسانم آرزوست!
اگه کنار چشمت رو فشار میدی دیدت بهتر میشه نشانه قوز قرنیه هست یبار که رفتی مطب دکتر بگو برات نگاه کن ...

گوشه چشم نزدیک بینی؟ینی چجوری فشار بدی

انسانم آرزوست!
شما مطمئنی که قوز قرنیه داری؟؟؟ 

از فامیلامون گرفته بیچاره باید پیوند قرنیه انجام بده منم میترسم داشته باشم آخه درجه چشم بالاس و بنیه چشم خیلی ضعیفع

انسانم آرزوست!
اگه کنار چشمت رو فشار میدی دیدت بهتر میشه نشانه قوز قرنیه هست یبار که رفتی مطب دکتر بگو برات نگاه کن ...

اینکه گفتی اگر کنار چشمت رو فشار بدی دیدت بهتر بشه قوز قرنیه داری اشتباهه، ولی اینکه فردی که قوز قرنیه داره، اجازه عمل لیزیک یا لازک رو نداره صحیحه

مناسفانه درمانی نداره و مادر من با وجود رفتن پیش چندین متخصص همشون نظرشون یکسان بود عمل نمیشه بکنی چون ممکنه قرنیه سوراخ بشه هیچ دکتری زیر بار عملش نمیره

ولی فکرت رو درگیر نکن ارثی هست اکثرا 

من هم چشمام ضعیفه کل خانواده ضعیف هستیم مادرم اینطوری شد و نتونست عمل کنه ولی بقیه مشکلی نداشتیم

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.