2777
2789
بعد چیکار کردی؟تاکی باید اون لنز و بذاری؟وای خدا😱

یکسال گزاشتم دیدم از پنج دهم به ۹ دهم رسید البته نظر دکترم تا پنج سال بود که من گفتم دیگه نمیتونم شکنجه رو تحمل کنم بعد این مریضی تا ۳۲ سالگی عود میکنه بعدش خاموش میشه الانم بخاطر قوز از لنز طبی نرم استفاده میکنم تا ببینم چی میشه ولی استفاده لنز جلوی پیشرفت بیماری رو میگیره 

بله شفاف تر میشد دیدش برای همه ی ما خیلی عجیب بود چون گفتم همگی عینکی هستیم و بعدها فهمیدیم به دلیل ...

چرا مخالف عملی من شنیدم تو سن بالا بعداً مشکل درست می‌کنه به خاطر همین؟؟

انسانم آرزوست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا لنز خیلی خوب براتون فیت نشده بوده، تجویز و فیت لنز سخت تبحر و تجربه بالایی میخواد

معلومه خیلی عذاب می‌کشیده خدای من 

انسانم آرزوست!
راهنمایی آخرم به شما، اینکه حس میکنم بیشتر از مشکل چشم، مشکل استرس و وسواس فکری داری عزیزم، اول چک ک ...

مرسی وقت گذاشتید 💕💕💕خدا پشت پناهتون

انسانم آرزوست!
احتمالا لنز خیلی خوب براتون فیت نشده بوده، تجویز و فیت لنز سخت تبحر و تجربه بالایی میخواد

باور کن ۱۵ سال لنز نرم میزاشتم اصلن اذیت نشدم ولی لنز سخت یادش میوفتم موهای تنم سیخ میشه 🤦‍♀️🤦‍♀️

چرا مخالف عملی من شنیدم تو سن بالا بعداً مشکل درست می‌کنه به خاطر همین؟؟

کلا با هر عمممملی مخالفم خصوصا چشم یکی از ارزوهام این بود چشمم دید کامل داشت ولی متاسفانه اینطور نیست من درجه چشمم ۳ هست و آستیگماتیسم هم هستم 

حس میکنم عمل کردن خوب نیست خصوصا سن پایین چون برای بعضی ها برگشته و از سمتی کلللی مراقبت نیاز هست دوست دارم چشمم رو ۴۰ سالگی عمل کنم نهایتا

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.

یکی از اولین علامتهاش اینه که بازم با عینک دید فرد کامل نمیشه، اگر اپتومتریست یا پزشک شک بکنه به قوز قرنیه، برای تشخیص قطعی باید یه عکس از چشم نوشته بشه، بسته به عکس پزشک تصمیم میگیره که چه کاری باید انجام داد، اگر تشخیص قوز قرنیه باشه و شدید نباشه، کاری نیاز نیست انجام بشه ولی چند وقت بعد عکس باید تکرار بشه تا سیر پیشرفت بیماری مشخص بشه، اگر با عکسای با فواصل مشخص بشه بیماری پیشرونده است شاید نیاز به مداخلات پزشکی باشه، و حتما اگر تشخیص قوز قرنیه داشتید زیر نظر فوق تخصص قرنیه برید نه چشم پزشک با تخصص های دیگه

کلا با هر عمممملی مخالفم خصوصا چشم یکی از ارزوهام این بود چشمم دید کامل داشت ولی متاسفانه اینطور نیس ...

۴۰ سالگی دیگه چه عملی بکنی عزیزم؟؟ اگر شرایط عمل رو داشته باشی و توی ۴۰ سالگی عمل بکنی، دید دور شما اصلاح میشه، ولی چون معمولا ۴۰ یا ۴۰ و خرده ای سن شروع پیرچشمی هست، بعد عمل اگر عمل دید دورتون خوب باشه، بازم باید عینک نزدیک یا مطالعه استفاده بکنید، نظر من این هست اگر نمره چشم ثابت شده و چشم شرایط عمل رو داره، سریعتر عمل انجام بشه که تا قبل از شروع پیرچشمی، فرد به هیچ عینکی احتیاج نداشته باشه

یکی از اولین علامتهاش اینه که بازم با عینک دید فرد کامل نمیشه، اگر اپتومتریست یا پزشک شک بکنه به قوز ...

ینی طرف عینک داره ولی همچنان احساس ضعف بینایی داره درسته؟

انسانم آرزوست!
ینی طرف عینک داره ولی همچنان احساس ضعف بینایی داره درسته؟

بله، ولی شما توی خونه نباید امتحان بکنید چون شاید نمره چشمتون تغییر کرده باشه، ولی وقتی اپتومتریست یا چشم پزشک شما رو معاینه بکنه و با بهترین اصلاح و نمره، بازم دید فرد کامل نشه، یکی از مواردی که بهش شک میکنیم، قوز قرنیه هست، البته این کامل نشدن دید با بهترین اصلاح میتونه دلایل زیاد دیگه ای هم داشته باشه

اگرچه نظر قطعی من این هست که بهترین و سالمترین و بی دردسرترین راه اصلاح عیب انکساری یا همون نمره چشم ...

خب همین دیگه گفتم که حس منم اینه که دردسر عمل زیاده و پیری چشم که هیچی غیر قابل کنترل هست من مشکل دور بینی دارم میگم ۴۰ عمل کنم که لاقل نهایتا نزدیک رو عینک بزنم

اخه بودن افرادی که عمل کردن اطرافیان و بعد ده سال باز برگشته نمره چشم،خب چه کاریه ادم تا حوصله عینک رو داره عینک بزنه اگه قراره عمر مفید عمل ۱۰ سال یا ۲۰ سال باشه 

از سمتی هم من خودم ۲۷ سالمه و متاسفانه نمره چشمم باز امسال هم تغییر کرد نمیدونم چرا پزشک بهم گفت باید بوده تو این سن ثابت شده باشه درجه چشم 😞😞😞😞😞شما نمیدونید علتش چی میتونه باشه؟من مرتب عینک استفاده نمیکنم ممکنه از اون باشه؟گرچه دکتر بهم گفت ربطی نداره🙄

ببخشید که طولانی و خارج از حوصله شد ولی ممنون میشم جواب بدین 

خب همین دیگه گفتم که حس منم اینه که دردسر عمل زیاده و پیری چشم که هیچی غیر قابل کنترل هست من مشکل دو ...

منظورت از اینکه دوربین هستی چی هست؟ به فردی دوربین میگن که دید دورش خوب باشه و دید نزدیکش مشکل داشته باشه، البته در نمرات بالای دوربینی، دید دور هم دچار مشکل میشه، اگر واقعا دوربین هستید و نمره عینک شما مثبت هست، کیس خیلی مناسبی برای عمل نیستید، چون افراد دوربین تطابق فعالی دارند و به خوبی افراد نزدیک بین به عمل جواب نمیدن، و باز هم در رابطه با عمل، اگر شما میخواهید ۴۰ سالگی عمل بکنید و بعدش برای نزدیک، عینک مطالعه استفاده بکنید، خب زودتر عمل کنید که حداقل چند سالی هیچ عینکی احتیاج نداشته باشید، در رابطه با تغییر نمره چشم شما در ۲۷ سالگی، عوامل متعددی میتونن دخیل باشن، که اکثرا خارج از کنترل شما هستند و زدن یا نزدن عینک هم باعث کمتر یا بیشتر شدن نمره چشم شما در این سن نمیشه.

منظورت از اینکه دوربین هستی چی هست؟ به فردی دوربین میگن که دید دورش خوب باشه و دید نزدیکش مشکل داشته ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین عزیزم 

نه اشتباه منظورمو رسوندم دوربین نیستم اتفاقا دور رو نمیبینم😅😅😅😅اوکی تا حدودی متوجه شدم منظورتون چیه و از اینکه ادم بخواد ۴۰ سالگی عمل کنه کلا به نظرتون اگه قرار به عمله بهتره زودتر انجام بشه👌👌👌👌فعلا درجه چشمم ثابت نیست وقتی ثابت بشه بیشتر به فکر عمل میوفتم 

بازهم تشکر دوست عزیز