خیلی ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین عزیزم نه اشتباه منظورمو رسوندم دوربین نیستم اتفاقا دور ...
پس درست حدس زدم، شما نزدیک بین هستید، یعنی نزدیک رو خوب و دور رو بد میبینید، افراد نزدیک بین معمولا با تنگ کردن شکاف پلکی دیدشون بهتر میشه، اگر نزدیک بین باشید و نمره چشمتون در یک محدوده خاص باشه، عمل در ۴۰ سالگی، اشتباه محض هست، چون افراد نزدیک بین، البته تا شماره خاصی، دچار پیرچشمی نمیشن، یعنی بعد ۴۰ سالگی نیاز به عینک مطالعه ندارند، اگر این افراد عمل بکنن توی اون سن، فقط از زدن عینک دور شیفت پیدا میکنن به زدن عینک نزدیک، علاوه بر اینکه ریسک و دردسرهای عمل رو هم به جون میخرن
خیی ممنون که وقت گذاشتید دکتر جان! پس من حتما تو اولین فرصت بعد از تثبیت نمره چشمم برای عمل اقدام م ...
خواهش میکنم عزیزم، ولی این صحبتهای من معنیش این نبود که شما رو به انجام عمل تشویق بکنم ولی اگر میخواهید ۴۰ سالگی عمل بکنید، الآن عمل بکنید بهتره، چون اگر انشاالله عمل خوب باشه، تا ۴۰ سالگی به هیچ عینکی احتیاج ندارید، و بعد اون به خاطر پیرچشمی به عینک نزدیک احتیاج پیدا میکنید.
شما دیدتون با عینک خوبه؟ چه کارهایی انجام دادید واسه بیماریتون؟
من هنوز اجازه ندارم از عینک استفاده کنم باید لنز بزارم چون سخت نمیتونم استفاده کنم ترجیحا از لنز نرم استفاده میکنم دیدم ۹ دهم شده اگه خدا بخواد تا پاییز میرم برای عینک اقدام میکنم 🙂
کارخاصی انجام ندادم فقط لنز میزارم چشامو بخاطر لنز نمیمالونم خیلی بهتر شده
من یکسال لنز سخت گزاشتم به ده دهم نرسید ولی خب به ۹ دهم رسید بعد لنزم شکست که دیگه چون خیلی گرون بود بعدم نتونستم تحمل کنم دیگه از نرم استفاده میکنم دکترم گفت به خاطر مکش چشم نمیزاره حالت گرد چشم از بین بره
من چشام قشنگ حالت مکعبی گرفته بود الان بازم حالتش گرد شده خودم به چشم متوجه میشم جوری بود که لنز نرم نمیتونستم بزارم الان راحتم برای گزاشتنش