2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه گفتی اگر کنار چشمت رو فشار بدی دیدت بهتر بشه قوز قرنیه داری اشتباهه، ولی اینکه فردی که قوز قرن ...

اخه مادر من اینطوری هست کنار چشمش رگ رو فشار میده میگه شفاف تر میشه دیدم دکتر بهش گفت به علت قوز هست

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.
مناسفانه درمانی نداره و مادر من با وجود رفتن پیش چندین متخصص همشون نظرشون یکسان بود عمل نمیشه بکنی چ ...

آخه یجا خوندم ارثی بودن تاثیر کمی داره

انسانم آرزوست!
از فامیلامون گرفته بیچاره باید پیوند قرنیه انجام بده منم میترسم داشته باشم آخه درجه چشم بالاس و بنیه ...

نمره چشم بالا، لزوما باعث قوز قرنیه نمیشه، چه بسا نمره های خیلی بالا حتی نمره ۲۰ دیوپتر هم قوز قرنیه نداشته باشه و یه فرد با یک نمره آستیگمات قوز قرنیه داشته باشه

اینکه گفتی اگر کنار چشمت رو فشار بدی دیدت بهتر بشه قوز قرنیه داری اشتباهه، ولی اینکه فردی که قوز قرن ...

پزشک هستین؟؟؟

لنز سخت بده؟اذیت میشی ینی؟خب خودت نفهمیدی قوز قرنیه رو مثلا تاری دید یا چیزی

ن قوز قرنیه اصلن علایمی نداره فقط چشم حالت زاویه دار پیدا میکنه از حالت گردی درمیاد 

لنز سخت واقعا سخت بود انگاری که کفشاتو برعکس پا کنی بعد منتظر بمونی جا باز کنه درین وحشتناک 

جوری بودی نمیشد گریه کنم چون لنز از چشام درمیومد 

نمیشد توی افتاب برم چون لنزم درمیومد 

حموم به هیچ وجه 

تایم بیشتر از ۸ ساعت نمیشد بزارم 

دراوردنش دیگه نگم برات واقعا گریم میگرفت میخاستم دربیارم 

خوشبختانه یبار گزاشته بودم توی ظرف داشتم ظرفش رو میشستم که دخترم فضولیش گل کرد اومد با انگشت فشارش داد یکیش شکست یکیشم که اومده بشورمش از دستم سر خورد رفت توی راه اب 😅😅بدترین تجربه لنزم بود

ن قوز قرنیه اصلن علایمی نداره فقط چشم حالت زاویه دار پیدا میکنه از حالت گردی درمیاد  لنز سخت و ...

بعد چیکار کردی؟تاکی باید اون لنز و بذاری؟وای خدا😱

انسانم آرزوست!
گوشه چشم نزدیک بینی؟ینی چجوری فشار بدی

نه گوشه چشم به سمت شقیقه کمی پلکتو  رو به بیرون بکشی دقیق نمیتونم بگم چه حالتی عزیزم 

نه گوشه چشم به سمت شقیقه کمی پلکتو  رو به بیرون بکشی دقیق نمیتونم بگم چه حالتی عزیزم

مادرتون جوری بود که با کشیدن گوشه چشم خیلی تغییر تو دیدش ایجاد میشد ؟؟ببخشید من سوال میپرسم چون نگرانم

انسانم آرزوست!
مادرتون جوری بود که با کشیدن گوشه چشم خیلی تغییر تو دیدش ایجاد میشد ؟؟ببخشید من سوال میپرسم چون نگرا ...

بله شفاف تر میشد دیدش برای همه ی ما خیلی عجیب بود چون گفتم همگی عینکی هستیم و بعدها فهمیدیم به دلیل قوز بوده البته پزشکش گفت

شما هم بجای این همه استرس برو پیش یه فوق تخصص و ببین اگه قوز نداری عمل کن

البته من خودم کلا با عمل مخالفم با عینک مشکلی ندارم