2777
2789
عنوان

سربااازییی..☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه باید با این شرایط کنار بیایم چاره ای نداریم❤بیا به چیزای خوب فک کنیم مردیم انقد حرس خوردیم

اره ولی دل نمیزاره ک اینجا تو مر قو بزرگ شده اونجا غذاش بده زود بیدار میشه دوره ازم خیلی سخته خیلی جون منه

منم درگیر دوریه سربازیم🚶🏻‍♀️

البته اخراشه دیگه

خداروشکر سپاهه و چون دفتریه ۱۰ روز ده روز اف داره (ستادای فرماندهی سربازا میتونن اگه میخوان شباهم شیفت وایسن بجاش روزای اف داشته باشن یا اینکه خودشونو اذیت نکن فقط صبا برن تا پایان ساعت اداری بعد دیگه ازاد باشن که اونطوری هر ۳۰-۴۰ روز ۸ تا ۱۰ روز مرخصی دارن

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
ینی چی مسخرش میکنن؟؟

خوشگلم

خب جلو سربازای دیگه میگن چه بچه ننه است و اینا

خودش بتونه زنگ میزنه

اصلا زنگ زدن به پادگان بی معنیه

فقط پول مول داره کارت تلفن بخره اونجا؟

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
ایشالله که خیره اموزشیش دور بوده احتمال خییلی زیاد خود خدمت یا شهر خودتونه یا تهران

اهان دوستشم اردبیل بود مشکین شهر اما بعد اموزشی افتاد تهران وای خدا کنه همین شمال بیوفته

دقیقا همش تو فکرم ک نکنه از یادش برم یا وقتی اومد اروم شده باشه 

یادی که به یک ماه دوری بره بذار بره گلم

اگه اونم عاشقه مطمئنا ترس اینو داره که نکنه یکی دلتو ببره تو این یک ماه

پادگان پر فکر و خیاله

اهان دوستشم اردبیل بود مشکین شهر اما بعد اموزشی افتاد تهران وای خدا کنه همین شمال بیوفته

کدوم شهری گلم

خوشگلم خب جلو سربازای دیگه میگن چه بچه ننه است و اینا خودش بتونه زنگ میزنه اصلا زنگ زدن به پادگان ...

اره همچیزش سرجاشه ولی من نمیخوام زنگ بزنه چون بابام بفهمه دیگ هیچوقت راضی نمیشه ب ازدواجمون

نیرو انتظامی افتاده

پس بیاد هم ۹۰ درصد نیرو انتظامی میفته و احتمالا شهر خودش یا استان خودش

یا راهنمایی رانندگی تهران بزرگ

اره همچیزش سرجاشه ولی من نمیخوام زنگ بزنه چون بابام بفهمه دیگ هیچوقت راضی نمیشه ب ازدواجمون

بچمم

ایشالله خیره