2777
2789
عنوان

سربااازییی..☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنسالتونه انقدر خوب دلگرمی میدین؟

قربونت عزیزم

تقریبا تو رده سنی خودتونم

۱۸ این حدودا

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
واای دقیقن.. اونا تازه پا میشن ما تازه میخابیم

😂😂 نه اونا خیلی وقتع پا شدن

واسه ۴ و نیم این حدودا صبحانه میل کردن

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
دقیقا با حرفتون موافقم ولی همش دلممممم😭😭😭همش فکرو خیال میکنم ک نکنه خانوادش اینبار نیان تموم بشه ...

سنت کمه گلم

صبر کن یکم

صبوری خیییلی مهمه

۲ سال باید تحمل کنید

بعدش بیاد کار و زندگیو بسازه

بعد بیای تاپیک عکسای عقدکنونتو بزنی

وااای خدا کنع حدقل تو این شانس داشته باشم همین دورو برا بیوفته😭

ایشالله

بذار یه چی تعریف کنم بخندید

یه بار با رلم تماس تصویری گرفتیم تو پادگان، با گوشی دوستش که یواشکی برده بود داخل

بعد من گیر داده بودم به یقه لباس رلم که چیه انگار میخوای بچه شیر بدی واسه کی سینه هات معلومه لباستو درست کن

وسط نمازخونه پادگان میزد تو سرش که اخههه بین یه مشت نر و نره خر واسه کی معلوم باشه؟😂😂

اخرشم نزدیک بود اون روز لو برن

اگه لو میرفتن هم اضافه خدمت میخورد

هم دژبانشون باید میرفت دادگاه نظامی و جریمه و زندان داشت😂 بنده خدا

نچ نمیشه😂

تو چند وقته باهاشی؟..☹

وای هیچوقت نمیزارم دخترم با یه سرباز دوست بشه بدبخت بچم خیلی ضربه میبینه مث خودم😭😂😂هرچند من اونقد باهاش رفیق میشم هروز میبرمش دور دور نمیزارم اصن یادش باشه😝😂