هعییی مدیر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 56 عنوان سربااازییی..☹ | مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 125 پست سلام بچها کیا دوسپسرشون یا نامزدشون سربازیه؟☹کیا تجربه داشتن... حس خیلی گندیه مخصوصا روزای اول نه؟؟؟😢بیایین یکم دردو ول کنیم😢دوسپسرم دو روز پیش رفته تو این دو روز شدم استخون هیچ هوشی ندارم از بس گریه کردم😒☹💔 1400/05/04 | 01:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_آفتاب عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 1141 نه اتفاقا خوشم نمیاد کسی فکر کنه مثلا مچ گرفته برام غیر ممکنیش رو نمیدونم عزیزم ولی فعلا که واسه من ... همینکه براتصورات خودت کافیه.حرفی ندارم
کوچولوی_سایت عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1561 وای چقدر بد.. چقدر خوب عزیزم خووب😂 دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
کوچولوی_سایت عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1561 همینکه براتصورات خودت کافیه. حرفی ندارم الان متوجه دلیل جبهه گرفتن شما نیستم!شما تهمت دروغ گویی میزنی منم گفتم به روی چشم بنده به شما اثبات میکنم حرفم حقیقت دارهمن خواستم حق الناس تهمت گردن شما نباشه گلم 💛💋 دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
کوچولوی_سایت عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1561 عزیزم ولش کن بزار تو عالم خودش باشه نرین به حسش😂🙇🏻♀️ نه عزیزم مشکلی ندارم دلم نمیخواد کسی ازم ناراحت شه دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
هعییی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 56 نه عزیزم مشکلی ندارم دلم نمیخواد کسی ازم ناراحت شه اخه اونش دیگه مشکل ما نیس ک باور کنه یانه مشکل خدشع!!😕
کوچولوی_سایت عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1561 اخه اونش دیگه مشکل ما نیس ک باور کنه یانه مشکل خدشع!!😕 اینم حرفیه دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید