2777
2789
عنوان

سربااازییی..☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 125 پست
خب تو که راحت باهاش حرف میزنیو خبرشو داری برا چی باید حرس بخوری؟😂😂

اره واقعا تازه هر ده روز یک بارم ده روز پیشمه😂😂

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
وای اره دقیقن😑خدا نصیب کسی نکنه..

بعد من یکیو میشناسم یه جایی خدمت میکنه که در هفته دو روز تعطیله بقیه روزاهم ۸ میره تا ۱

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باز خوبع مامان بابات قبول کردن😂😂سخت گیری نکردن

اره ما بزرگترین مشکلمون فعلا خونه اس که مامانم میگه باید خونه اش رو بفروشه یه جا دیگه بگیره

خداخوشبخت کنه همه جوونهارو

ممنون که باعث خنده ی امروزم شدین😄😄😄😄

۱۶ ساله  و ۲۰ ساله و......

ازهمه خنده دار تر این بود که یکی میگفت ۴ ساله نامزدش میرن ومیان. یعنی از ۱۲سالگی

طفلک دخترا که نمیدونن پسره بگیر نیست و سر کار گذاشتن

خداخوشبخت کنه همه جوونهارو ممنون که باعث خنده ی امروزم شدین😄😄😄😄 ۱۶ ساله  و ۲۰ ساله و..... ...

ن عزیزم مشکل فقط خانواده هستن ک اوناهم میگفتن سربازی الانم ک سربازه بعدش همین ماها یچیزایی تجربه کردین بیشتر از همه میفهمیم😄

این حرف کاملا ردروغه سرصبحی کلی خندیدم با این بچه بازی ها😆😆😆

عزیزم درخواست دوستی بده من برات مدرک میفرستم

دلیلی نداره دروغ بگم

مرخصی ستادای فرماندهی با یکم پارتی بازی همینه

غیر ممکنه دخترجان عیب نداره نمیخواد ثابت کنی برو دخترجان

نه اتفاقا خوشم نمیاد کسی فکر کنه مثلا مچ گرفته برام

غیر ممکنیش رو نمیدونم عزیزم ولی فعلا که واسه من حدودا سه ماهی هست ممکن شده

اثباتشم میتونم دقیق بگم کدوم ارگان و بخشه شما تحقیق کنی، و فاصله های ۱۰ روز ده روز چتام و خیلی چیزای دیگه هم هست

بعد هم کلا سپاه راحت تر میگیره چه برسه ستادای فرماندهیشون به اضافه اینکه کافیه همه جا یکم شانس و پارتی داشته باشی

بازم ابهامی براتون مونده من در خدمتم گلم شما بفرمایید برای اثبات چی میخواید که من تقدیم حضورتون کنم

خداخوشبخت کنه همه جوونهارو ممنون که باعث خنده ی امروزم شدین😄😄😄😄 ۱۶ ساله  و ۲۰ ساله و..... ...

عزیزم تو اینطور فک کن😄

بهتره به عقاید هم احترام بزاریدو دلگرمی بدید .. اگه دلگرمی بلد نیسین لاقل حرفی نزنید..

مگه چشه؟؟ والا خاله ی من ۱۲ سالش بود با شوهر خالم که ۱۷ سالش بود یسال دوست بودن ۱۳ سالگی اردواج کردن!! الانم خداروشکر هیچی کم ندارن چشم حسوداشونم کور..

همچنین دخترعمم کلاس پنجم بود!!! از کلاس پنجم پاش موند تا همین چنسال پیشا که عروسی کردن..

عشق واقعی اینه عزیزم اگه تجربه نداری لطفا دلیل حال بد بقیه هم نباش..

عزیزم درخواست دوستی بده من برات مدرک میفرستم دلیلی نداره دروغ بگم مرخصی ستادای فرماندهی با یکم پار ...

عزیزم ولش کن بزار تو عالم خودش باشه نرین به حسش😂🙇🏻‍♀️