2777
2789
عنوان

سربااازییی..☹

1689 بازدید | 125 پست

سلام بچها کیا دوسپسرشون یا نامزدشون سربازیه؟☹کیا تجربه داشتن... حس خیلی گندیه مخصوصا روزای اول نه؟؟؟😢بیایین یکم دردو ول کنیم😢دوسپسرم دو روز پیش رفته تو این دو روز شدم استخون هیچ هوشی ندارم از بس گریه کردم😒☹💔  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایش😐😂😂😂😂بعدا ک کات کردی یادت میاد اینیچزا بعد انقد میخندی ب خودت 😂😂😂😂

نه باابا دوساله باهمیم کل خونوادشم میدونن خونواده منم میدونن قرار شد بعد سربازی دیگه دست بکار شیم فعلا که دارم تحمل میکنمم😑از بیکاری اومدم نی نی سایت.. واقعا سایت خوبیه

چه ربطی داره  این وضع خراب باشه ما نباید از کشور دفاع کنیم؟ بزاریم مث افغانستان و سوریه شه

اره

این همه دفاع کردن چی شد؟

اگر پای مردم وسط باشه همه اینکارا درسته

پای حکومت وسط باشه نه برن بمیرن همشون با زجر بهتره

نه باابا دوساله باهمیم کل خونوادشم میدونن خونواده منم میدونن قرار شد بعد سربازی دیگه دست بکار شیم فع ...

مردم دوسال عقدن یهو رابطشون بهم میخوره بعد تو اینقد مطمئن از دو سال بعد سربازی رلت حرف میزنی 😐😂

اره این همه دفاع کردن چی شد؟ اگر پای مردم وسط باشه همه اینکارا درسته پای حکومت وسط باشه نه برن بم ...

مگه اینهمه آدم رفتن شهید شدن جانباز شدن به خاطر رژیم رفتن؟ بخاطر حمایت و دفاع از کشور رفتن

رژیم ب ما ربطی نداره گذشتگان ما خر و الاغ بودن 

ولی از کشور باید دفاع کرد تا وضع خراب تر از این نشه

مردم دوسال عقدن یهو رابطشون بهم میخوره بعد تو اینقد مطمئن از دو سال بعد سربازی رلت حرف میزنی 😐😂

اره چون بهش اطمینان دارم.. با خونوادشم ارتباط دارم آدمای خوبین خداروشکر