2777
2789
عنوان

سربااازییی..☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 125 پست
اره چون بهش اطمینان دارم.. با خونوادشم ارتباط دارم آدمای خوبین خداروشکر

چه ربطی ب اطمینان داره خواهر من 

مگه بهم خوردن رابطه ها ربط ب اعتماد داره

ممکنه یهو یه دعوایی شه که دیگ نتونین اوکی شین

البته خدا نکنه ولی دیگ در این حد نیاز نیست غذا نخوری بخاطر رابطه ای ک هنوز جدی نشده 

چه ربطی ب اطمینان داره خواهر من  مگه بهم خوردن رابطه ها ربط ب اعتماد داره ممکنه یهو یه دعوایی ...

ما تو این دوسال یبارم قهر نکردیمو نمیکنیم والا ما که انتخابمونو کردیم بقیشم هرچی قسمت باشه♡

تو چندسالته عزیزم!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تو این دوسال یبارم قهر نکردیمو نمیکنیم والا ما که انتخابمونو کردیم بقیشم هرچی قسمت باشه♡ تو چندس ...

بهت زنگم زده؟؟ اگه مطمعنی‌زنگ‌میزنه بگو اسم سربازا اون روز بهت بگه تا منم بهت بگم

بهت زنگم زده؟؟ اگه مطمعنی‌زنگ‌میزنه بگو اسم سربازا اون روز بهت بگه تا منم بهت بگم

امروز با کارت تلفن یکی از آشناهاش بهم زنگ زد.. اگه نامزدت زنگ نمیزنه احتمالن کارت تلفن نداره باید همونجا بخرن که معلوم نیس کی بتونن بگیرن حالا بستگی داره..

اسمشو بگو تا هروقت زنگ زد ازش بپرسم اخه سربازایه اونجا که زیاده نمیتونه تک تک اسماشونو بگه😂

البته اگه اردبیل اصلاندوز افتاده باشه.. تو چند سالته؟

نمیدونم حتی کجا افتاده تو بگو اسمشو بگه خیلی خیلی ممنونت میشم خیلی منتظر جوابتم انشالله صبح زود عشقت زنگ بزنه واسه منم خبر خوب بدی عزیزم😔😔

نمیدونم حتی کجا افتاده تو بگو اسمشو بگه خیلی خیلی ممنونت میشم خیلی منتظر جوابتم انشالله صبح زود عشقت ...

اگه نمیدونی کجا افتاده پس چرا میگی از دوسپسرت سوال کن ؟

خب تو که میگی با خاهرش در ارتباطی از اون بپرس کجا افتاده

اگه نمیدونی کجا افتاده پس چرا میگی از دوسپسرت سوال کن ؟ خب تو که میگی با خاهرش در ارتباطی از اون بپ ...

ن با خواهرش در ارتباط نیستم چون اومدن خاستگاریم ب مشکل برخوردیم واسه همین فقط شماره همو داریم و استوری میبینیم