2777
2789
عنوان

سربااازییی..☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 125 پست
امروز با کارت تلفن یکی از آشناهاش بهم زنگ زد.. اگه نامزدت زنگ نمیزنه احتمالن کارت تلفن نداره باید هم ...

چن روز اول اموزشی که نمیتونه صبر کن

کدوم ارگانه؟ چه شهری

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
آره بابا تو دوره آموزشی ک اصلا نباید ببرن  بد که سرباز شن یواشکی میتونن ببرن که اونم خیلی باید ...

گوشی لسمی و اندروید نمیتونه ببره

اما بیشتر پادگانا اجازه گوشی معمولی رو میدن

سختیش فقط اموزشیه

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای نمیدونم چیکار کنم داغونم نمیدونی مدت سربازی واسه شهر کرج اموزشیش چقدرع؟

یه ماه

اگه اضافه نخوره و امتحان کتبی رو نیفته و تجدید دوره نشه

شما کرجی نیستین یا اشنا اونجا ندارین؟

نه عزیزم کسی که سرباز باشه رو ندارم

باز میپرسم برات اگه کسی بود بهت درخواست دوستی میدم که اسم و ... رو بگی

گوشی لسمی و اندروید نمیتونه ببره اما بیشتر پادگانا اجازه گوشی معمولی رو میدن سختیش فقط اموزشیه

از شانس من دوسپسرم افتاد لب مرز اموزشیش شد دوماه😑اونوقت تو این شانس داشته باشم که بتونه گوشی معمولی ببره😑واقعا چه شانس گهی داریم

ینی چی درست میگین بهم هرچی‌کلا میدونید بگین

چیو نمیدونی عزیزم بگو توضیح بدم

اموزشی قبلا ۳ ماه بود الان یک ماهه

در انتها ازمون داره که باید قبول شن

در صورتی که ارشد ازشون راضی نباشه و اذیت کرده باشن و دعوا و اینا تجدید دوره میشن دوباره یک ماه باید بمونن

از شانس من دوسپسرم افتاد لب مرز اموزشیش شد دوماه😑اونوقت تو این شانس داشته باشم که بتونه گوشی معمولی ...

ایشالله که خیره

اموزشیش دور بوده

احتمال خییلی زیاد خود خدمت یا شهر خودتونه یا تهران

چیو نمیدونی عزیزم بگو توضیح بدم اموزشی قبلا ۳ ماه بود الان یک ماهه در انتها ازمون داره که باید قبو ...

وای امشالله ک اینجور نمیشه

من‌میتونم بزنگم پادگانش بگم صداش بزنن؟

بعدش شمره پادگانم ندارم😔😔😔😔

وای امشالله ک اینجور نمیشه من‌میتونم بزنگم پادگانش بگم صداش بزنن؟ بعدش شمره پادگانم ندارم😔😔😔😔

شماره پادگان رو میشه از ۱۱۸ گرفت

ولی خب درست نیست زنگ بزنی اصلا

اونجا براش دست میگیرن