هعییی مدیر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 56 عنوان سربااازییی..☹ | مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 125 پست سلام بچها کیا دوسپسرشون یا نامزدشون سربازیه؟☹کیا تجربه داشتن... حس خیلی گندیه مخصوصا روزای اول نه؟؟؟😢بیایین یکم دردو ول کنیم😢دوسپسرم دو روز پیش رفته تو این دو روز شدم استخون هیچ هوشی ندارم از بس گریه کردم😒☹💔 1400/05/04 | 01:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوچولوی_سایت عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1561 امروز با کارت تلفن یکی از آشناهاش بهم زنگ زد.. اگه نامزدت زنگ نمیزنه احتمالن کارت تلفن نداره باید هم ... چن روز اول اموزشی که نمیتونه صبر کنکدوم ارگانه؟ چه شهری دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
کوچولوی_سایت عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1561 آره بابا تو دوره آموزشی ک اصلا نباید ببرن بد که سرباز شن یواشکی میتونن ببرن که اونم خیلی باید ... گوشی لسمی و اندروید نمیتونه ببرهاما بیشتر پادگانا اجازه گوشی معمولی رو میدنسختیش فقط اموزشیه دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
کوچولوی_سایت عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1561 وای نمیدونم چیکار کنم داغونم نمیدونی مدت سربازی واسه شهر کرج اموزشیش چقدرع؟ یه ماهاگه اضافه نخوره و امتحان کتبی رو نیفته و تجدید دوره نشه دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
godonly88 عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 61 چن روز اول اموزشی که نمیتونه صبر کن کدوم ارگانه؟ چه شهری شما کرجی نیستین یا اشنا اونجا ندارین؟
کوچولوی_سایت عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1561 شما کرجی نیستین یا اشنا اونجا ندارین؟ نه عزیزم کسی که سرباز باشه رو ندارمباز میپرسم برات اگه کسی بود بهت درخواست دوستی میدم که اسم و ... رو بگی دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
godonly88 عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 61 یه ماه اگه اضافه نخوره و امتحان کتبی رو نیفته و تجدید دوره نشه ینی چی درست میگین بهم هرچیکلا میدونید بگین
godonly88 عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 61 نه عزیزم کسی که سرباز باشه رو ندارم باز میپرسم برات اگه کسی بود بهت درخواست دوستی میدم که اسم و ... ... باشه عزیزم منتظرتم
هعییی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 56 گوشی لسمی و اندروید نمیتونه ببره اما بیشتر پادگانا اجازه گوشی معمولی رو میدن سختیش فقط اموزشیه از شانس من دوسپسرم افتاد لب مرز اموزشیش شد دوماه😑اونوقت تو این شانس داشته باشم که بتونه گوشی معمولی ببره😑واقعا چه شانس گهی داریم
godonly88 عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 61 اوفف درکت میکنم منم روز اول مثل دیونه ها کلافه بودم☹ من ۱۷ سالمه 😔😔😔😔انشالله خیلی زود بگذره خیلی دلتنگم
کوچولوی_سایت عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1561 ینی چی درست میگین بهم هرچیکلا میدونید بگین چیو نمیدونی عزیزم بگو توضیح بدماموزشی قبلا ۳ ماه بود الان یک ماههدر انتها ازمون داره که باید قبول شندر صورتی که ارشد ازشون راضی نباشه و اذیت کرده باشن و دعوا و اینا تجدید دوره میشن دوباره یک ماه باید بمونن دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
هعییی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 56 چن روز اول اموزشی که نمیتونه صبر کن کدوم ارگانه؟ چه شهری اردبیل اصلاندوز☹
کوچولوی_سایت عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1561 از شانس من دوسپسرم افتاد لب مرز اموزشیش شد دوماه😑اونوقت تو این شانس داشته باشم که بتونه گوشی معمولی ... ایشالله که خیرهاموزشیش دور بودهاحتمال خییلی زیاد خود خدمت یا شهر خودتونه یا تهران دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
godonly88 عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 61 چیو نمیدونی عزیزم بگو توضیح بدم اموزشی قبلا ۳ ماه بود الان یک ماهه در انتها ازمون داره که باید قبو ... وای امشالله ک اینجور نمیشهمنمیتونم بزنگم پادگانش بگم صداش بزنن؟بعدش شمره پادگانم ندارم😔😔😔😔
کوچولوی_سایت عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1561 اردبیل اصلاندوز☹ اصلاندوز شهره گلمچه ارگانیه؟ سپاه؟ارتش؟ دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
کوچولوی_سایت عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1561 وای امشالله ک اینجور نمیشه منمیتونم بزنگم پادگانش بگم صداش بزنن؟ بعدش شمره پادگانم ندارم😔😔😔😔 شماره پادگان رو میشه از ۱۱۸ گرفتولی خب درست نیست زنگ بزنی اصلااونجا براش دست میگیرن دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید