2777
2789

دیشب مهمونی بودیم تلفنش زنگ خورد اسم پسر سیو بود گفتم این کیه گفت یکی از دوستام پاشد از پیش من رفت تو خونه جواب داد هیچوقت این حرکتو نمیزد 

رفتم تو خونه تا من رفتج قطعش کردم منم الکی رفتم دستشویی گفتم میخوام دستمو بشورم 

رفتم نشستم پیشش گفتم کی بود چیکار داشت گفت یکی از دوستام ادرس باغو اینا نیخواست 

گفتم الکی نگو گفت وا دارم راست میگم 

گفتم داری دروغ میگی 

گفت راستشو بگم الان هیچی نمیگی گفتم نه بگو 

گفت یه زنی بود قبلا زنگ‌میزد الان دوباره زنگ زد گفتم متاهل شدم 

گفتم چرا دروغ میگی چرا اصلا جوابشو دادی وایساد به قسم خوردن که همینه من به شدت ریختم بهم و باهاش حرف نزدم حتی بغضمم گرفته بود قسم مرگ باباشو خورد گفت چیزی نیست و همینی که بودو گفتم بعدم گفت چرا اینجوری میکنی و زد زیر گریه کلی گریه کرد گفت من نمیتونم اشک و ناراحتی تورو ببینم 

منم باورش کردم 

اخرشب اومدیم خونه 

یه گوشی داره اونو میبره سرکار 

رفتم سر اون گوشی دیدم چندین بار به همون شماره زنگ زده و اونم چندباری تماس گرفته

ادامشو الان میزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم چرا بهم دروغ گفتی 

گفت نه دروغ نگفتم گفتم داری الکی میگی گفت اینو من چون پسر سیو کرده بودم فکر کردم یکی از دوستامه کارش داشتم زنگ زدم بعد که اون زنگ زد فهمیدم کیه گفتم پس یک ساعت پیش که زنگ زد هیچی نگفتی گفت یادم نبود

منم اینو باور کردم

تا حالا که پاشدم میخواست بره سرکار بازم تماساشو چک کردم رفتم تو تاریخچه چند روز پیش دیدم بازم بهش زنگ زده 

انگار اب یخ ریختن روم ولی به روش نیوردم 

اخه من پیرینت اون خطی که وقتی سرکار نیست دستشه رو سر یه جریانی گرفتم و داشتم رفتم چک کردم دیدم با اون خط اصلا به همچین شماره ای زنگ نزده بود ولی مشکوک بود 

سریع ایرانسل من رو نصب کردم رو گوشیم و شمارشو زدم تا این یک روز که اونجاست ببینم به اون شماره زنگی میزنه یا نه 

ولی بچه ها دارم دیونه میشم نکنه شوهرم کاری میکنه ما چهار ماهه عقد کردیم 

صبح که رفت تا ساعت ۱۱ زنگ نزد یعنی نمیتونه شیفته 

بعد زنگ زد هی گفت چته گفتم هیچیم نیست 

یک ربع بعدش اس داد 

الان شاتش رو میزارم