2777
2789
عنوان

یعنی شوهرم دروغ میگه بهم 🥺 + اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 99 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر گوشیش هک کن دا تا مچشو بگیری 

ایرانسل منو نصب کردم الان میتونم کارکرد دو روز اخرشو ببینم هر دوتا خطاشو دارم فعلا که هیجی نبوده یکی از گوشیاشم که خونشونه اون یکیم که برده فقط به من اس داده و زنگ زده چیزی نبوده تا الان

مشکوک چرا باید شمارش و ب اسم پسر ذخیره کنه مگه نمیگه مزاحم اصن چرا باید ذخیره کنه دلیلی هم نداره بری ...

نه گفت قبلا شمارشو داشتم یعنی قبل ازدواجمون گفت یکی دوبار دیدمش دوست خواهر رفیقمه ولی کاری باش نداشتم فقط شمارشو سیو داشتم

نه گفت قبلا شمارشو داشتم یعنی قبل ازدواجمون گفت یکی دوبار دیدمش دوست خواهر رفیقمه ولی کاری باش نداشت ...

چرا شماره خواهر رفیقش و باید داشته باشه شماره دختره رو بردار بزن گوشیت 

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
ایرانسل منو نصب کردم الان میتونم کارکرد دو روز اخرشو ببینم هر دوتا خطاشو دارم فعلا که هیجی نبوده یکی ...

خیلی حواستو جمع کن گلم باهاش رو بازی نکن سعی کن ظاهرتو خوب بگیری ک باور کنه قبولش داری ولی پیگیرش باش.

اینجوری ک این دروغ میگه معلومه اگ‌چیزی نبود اسمشو ب نام پسر سیو نمیکرد

چه نکو طریق باشد...که خدا رفیق باشد🤍

خدایا این مردا چرا اینجوری شدن خودت آدمشون کن دیگه ازدواج میکنن دیگه دوست دختر داشتن چه صیغیه ای یا ازدواج نکن یا میکنی این گند کاریاتو بزار کنار اه،پیگیر باش تا نفهمیدی قضیه چیه ول نکن.

باهاش پیام بازی نکن

رو در رو باهاش صحبت کن

خوب میتونه دروغ بگه اونجوری

همه مردایی که خیانتشون نصفه لو رفته، هزااارتا قسم میخورن و گریه میکنن

هممممه

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود