من خیلی به بچه دوم فکر میکنم کلا دوست داشتم دو تا بچه داشته باشم، دخترم نزدیک ۳ سالشه خیلی خانوم و دوست داشتنیه🥰همیشه با خودم میگفتم نمیخوام فاصله سنی بچه اول و دومم زیاد باشه واسه همین گفتم دخترم بشه ۳ ساله اقدام میکنم واسه دومی الان که داره زمانش نزدیک میشه یه حس خاصی دارم نمیدونم چرا با خودم میگم نکنه در حق دخترم کوتاهی کنم😕اونایی که بچه دوم آوردن از تجربیاتشون بگن، به نظرتون فاصله سنی دخترم مناسبه؟
آره دقیقا.فکر کن فردا پدر ومادرت نباشن خودت تک و تنها میمونی.خیلی سخته.ولی نمیدونم چرا بعضیا فاز روش ...
عموی من نسل اول این تفکرا بود. میگفت یدونه میارم ولی خوب بهش میرسم. بعد از ۱۵ سال ایمطورا خودشون پشیمون شدن ولی دیگه نتونستن بچه دار بشن. الان فوت شده. زن عموم و دختر عموم تنها زندگی میکنن. برای من یکی از نمونه های تک فرزندها دخترعمومه که با وجود داشتن خیلی چیزها که ما نداشتیم ولی حسرت داشتن خواهر و برادر هنوزم که ۲۵سالشه داره عذابش میده...
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
چه بی ادب . حالا که نگاهت به کسی که یه انسان رو به دنیا میاره و پرورش میده اینه همون بهتر که فقط زیر دستت یه نفر تربیت شه... یه نفرم زیاده...
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓