2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 105 پست
فدات اول باید زمان مناسبو پیدا کنی قدم اول به خدا بگو شرایطم خاصه خودت کمکم کن و مطمئن باش کمکت ...

من دو ماهی میشه میبرمش ک بشورم تو دستشویی خودش میشنه و همکاری میکنه

ولی فک کنم هنوز بتونه نگه داره خودشو 

نمیدونم 

حالا تا 2 سال و 3 ماه این بشه

اون نی نی تازه ب دنیا میاد ، خودمم تو وضعیت مناسبی نیستم🤦

ولی الان از پیامت شات میگیرم ک حتما داشته باشم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه دونه بچه کافیه بخدا همین بچه رو توی ناز و نعمت بزرگ کنید و به یه جایی برسونید من واقعا ا ...

حتما شرایطشو دارن قرار نیست ما برای کسی که سوالی در این مورد کرده تعیین تکلیف کنیم 

💜👶❤
همون مجردی مث منکه مجردیام ۴۰تا اسم بچه انتخاب کرده بودم میگفتم ۲جین میارم😂

🤣🤣🤣 من هنوز نتونستم باخودم به تفاهم برسم واسه اسمشون

ولی واقعا مادری صبر و حوصله زیادی میخواد 

واقعا مادر بودن سخته میدونم 

اما من آرزومه بچه داشتن مخصوصا دوقلو  دختر پسر و ی تک قل  دختررر😅

آره دقیقا.فکر کن فردا پدر ومادرت نباشن خودت تک و تنها میمونی.خیلی سخته.ولی نمیدونم چرا بعضیا فاز روش ...

عموی من نسل اول این تفکرا بود. میگفت یدونه میارم ولی خوب بهش میرسم. بعد از ۱۵ سال ایمطورا خودشون پشیمون شدن ولی دیگه نتونستن بچه دار بشن. الان فوت شده. زن عموم و دختر عموم تنها زندگی میکنن. برای من یکی از نمونه های تک فرزندها دخترعمومه که با وجود داشتن خیلی چیزها که ما نداشتیم ولی حسرت داشتن خواهر و برادر هنوزم که ۲۵سالشه داره عذابش میده...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
من دو ماهی میشه میبرمش ک بشورم تو دستشویی خودش میشنه و همکاری میکنه ولی فک کنم هنوز بتونه نگه داره ...

یکی از دوستام بعده زایمانش به مشکل خورد میگفت سخته بخوام جفتشونو پوشک کنم

حالا اگه اینطوریه که میگی شروع کردی پس دیگه شل کن سفت کن در نیار

یه به امید خدا بگو و از فردا صبح انرژی و تمرکزتو بذار روی اینکار 

دوباره میسازمت💪

عموی من نسل اول این تفکرا بود. میگفت یدونه میارم ولی خوب بهش میرسم. بعد از ۱۵ سال ایمطورا خودشون پشی ...

خدا صبرشون بده.دایی منم یه دونه داره میگه اونم میفرستم خارج.بعضیا اصلا دل ندارن

🤣🤣🤣 من هنوز نتونستم باخودم به تفاهم برسم واسه اسمشون ولی واقعا مادری صبر و حوصله زیادی میخواد&nb ...

منکه برا جفتشون خودم اسم انتخاب کردم

شوهرم هنوز تو حسرته میگه خیلی نامردی😂😂😂

دوباره میسازمت💪

خدا صبرشون بده.دایی منم یه دونه داره میگه اونم میفرستم خارج.بعضیا اصلا دل ندارن

مادر شوهره من که ۸تا داره و همشونو ول کرده

به تعداد نیس 

بعضیا بقول شما اصن دل ندارن

دوباره میسازمت💪

آره تو باشعوری دستگاه تولید مثل😆😆

چه بی ادب . حالا که نگاهت به کسی که یه انسان رو به دنیا میاره و پرورش میده اینه همون بهتر که فقط زیر دستت یه نفر تربیت شه... یه نفرم زیاده...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓