2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عروس گلم😁😁🙏❤️

خودت چندتا بچه داری؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
ولی باز اگه مشکلی پیش اومد پیداشون میشه

دقیقا همینطوره... حتی بودنشون حس حمایت و پشتوانه ادمو بیشتر میکنه. تازه هر خواهر یا برادر فقط یه نفر نیست. خودش هست همسرش هست. بچه هاش هستن... واقعا ما هربار که دور هم جنع میشیم به این فکر میکنم که اگه یدونه بودم چقد زندگی بی مزه و تلخی  داشتم...خداروشکر میکنم که تک نیستم

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
عزیزم من یه پسر ۹ ساله دارم که آذر ماه میره برای المپیاد ریاضی ❤️🙏

خداحفظش کنه..انشالا درجات بالاتر

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
یعنی با دارو واسه دوقلویی دار بشی مشگل داره ؟

آره دکترا میگن بدنی که خودش دوقلو باردار بشه یعنی امادگی و شرایطشو داره ولی مادری که با قرص و امپول بشه بارداریش ریسکش و احتمال سقطش بالا میره. 

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
قربونت برم من ...آره حتمااا چرا ک نه😍 خیلی هم ممنونت میشم 

فدات اول باید زمان مناسبو پیدا کنی

قدم اول به خدا بگو شرایطم خاصه خودت کمکم کن و مطمئن باش کمکت میکنه😍

من ۲سال و ۳ماهگی اینکارو کردم دلیل داشت چون مدتی بود وقتی میخواستم پوشکش کنم بدش میومد

برا همین وقتی خواستم پوشکش نکنم خیلی همکاری کرد

بهش میگفتم جیشتو نگی باز مجبور میشم پوشکت کنم بعد پات بوف میشه

کلا یه هفته سختی کشیدم

منتظر نباش خودش بگه جیش داره

هر ۵دقیقه یه بار سرپاش بگیر

اگه همکاری نکرد لگن کوچولو بیار تو خونه هرجا نشسته بگیر زیر پاش(اگه پسره)

کثیف کاری نیس

یه قطره هم خونه نمیپاشه نگران نباش

به خودت وعده بده که یه مدت محدود قراره این وضع باشه

وقتی پی پی داره بشونش رو قصری 

وقتی از دیدن پی پی وحشت کرد بهش بگو زور بزن که این آَخی ها نچسبن بهت 

زور بزن تا اب بگیریم روشون برن دیگه نبینیشون

بازم سوالی داشتی بگو گلم

دوباره میسازمت💪

دقیقا همینطوره... حتی بودنشون حس حمایت و پشتوانه ادمو بیشتر میکنه. تازه هر خواهر یا برادر فقط ...

آره دقیقا.فکر کن فردا پدر ومادرت نباشن خودت تک و تنها میمونی.خیلی سخته.ولی نمیدونم چرا بعضیا فاز روشنفکری میگیرن

سخته دوقلو ولی واقعا  عاشق بچه ام و اینکه دوقلو  میبینم دلم چنان ضعف میره   من نه بچ ...

همون مجردی مث منکه مجردیام ۴۰تا اسم بچه انتخاب کرده بودم میگفتم ۲جین میارم😂

دوباره میسازمت💪