من خیلی به بچه دوم فکر میکنم کلا دوست داشتم دو تا بچه داشته باشم، دخترم نزدیک ۳ سالشه خیلی خانوم و دوست داشتنیه🥰همیشه با خودم میگفتم نمیخوام فاصله سنی بچه اول و دومم زیاد باشه واسه همین گفتم دخترم بشه ۳ ساله اقدام میکنم واسه دومی الان که داره زمانش نزدیک میشه یه حس خاصی دارم نمیدونم چرا با خودم میگم نکنه در حق دخترم کوتاهی کنم😕اونایی که بچه دوم آوردن از تجربیاتشون بگن، به نظرتون فاصله سنی دخترم مناسبه؟
عزیزم چون شرایط زندگی خودشو و حال روحی خودشو با شرایط زندگی بقیه مقایسه میکنه..کسی که به ۲قلو داری فکرمیکنه..آیا به مسئولیت و .... فکر نمیکنه؟؟
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
آره خاله هام دوقلو هستن ولی نه خود خاله هام نه بچه هاشون دوقلو نیاوردن ولی من عاشق این ...
نه با دارو نمیخوام اونطوری ریسکش بالا میره...
ما هردوطرف اصلا دوقلو نداریم. باز شما شانست بیشتره
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓