2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 105 پست
هرکی یه نظری داره.من که دارم عذاب میکشم.درسته ناتنی دارم ولی اگه باشه یه جورایی دل آدم قرصه که تو ای ...

آدما اون چیزی روکه ندارن همیشه خوبش می بینن شما ده تاخواهروبرادرداشتی همه می‌رن دنبال زندگیشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی خوبه سن دخترتون

من پسرم سه سالو نیم بود اقدام کردم ده روز بعد تولد چهارسالگیش بی بی چکم مثبت شد الان دخترم ۷۲ روزشه پسرمم شهریور میره تو ۵سال من تک فرزندی دوس نداشتم چون خودمم دوتاخواهر هستیم همسرمم یه خواهر داره 

خیلی کمر درد دارم ، اصلا حوصله ندارم باهاش سروکله بزنم😣

میفهممت

منکه پسرم از پی پیش میترسید یه ساعت وایمیستاد فحش مبداد پی پیشو😂😂😂😂

منم بااون شکم گنده فقط بهش میخندیدم 

دوباره میسازمت💪

آفرین به همسرت که عقل داره خداروشکر 

چطور؟؟؟؟هم من از نظر محبت و عشق و هم شوهرم از نظر مالی میتونیم دوتا بچه رو ساپرت کنیم..این چه بدی داره؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
عزیزممم😅😅😅😅 خداروشکر ک راحت شدی 

الان چن وقت دیگه باید شروع کنم برا دومی

پس هنوز راحت نشدم 

انشاالله خدا بهت تحمل و صبر بده بتونی راحت از پوشک بگیریش 

پروسه سختیه حسابی صبوری و ارامش میخواد

دوباره میسازمت💪

چطور؟؟؟؟هم من از نظر محبت و عشق و هم شوهرم از نظر مالی میتونیم دوتا بچه رو ساپرت کنیم..این چه بدی دا ...

فقط اینا نیست عزیزم

بچه یعنی مسئولیت

حوصله داری؟؟

بذار بچه ت بزرگ‌تر شه سه تایی برید مسافرت و گشت و گذار

والا

دقیقا منم همیشه میگم خدا خیلی دوستم داشته که اول بهم یه دختر داده سعی کن همسرتو راضی کنی تک فرزندی خ ...

درسته..سعی خودمو میکنم😂

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من دوست دارم سه تا بچه داشته باشم  ی دوقلوی دختر و پسر بعد ی تک دخترم بعد هفت سال  که بچ ...

منم ۴تا دوست دارم. دوقلو هم دوست دارم مثل شما. ولی تو ژنمون نیست. شما ژن دوقلویی دارید؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
فقط اینا نیست عزیزم بچه یعنی مسئولیت حوصله داری؟؟ بذار بچه ت بزرگ‌تر شه سه تایی برید مسافرت و گشت ...

چشم مادرشوهر😂😂😂

چه اصراری به تحمیل عقیده داری؟

شما ده تا بیار

من نظرم اینه یه بچه باشه که به تمام خواسته هاش برسه

به بهترینها برسه

توی زندگیش هیچ کمبودی نداشته باشه و واسه خودش کسی بشه

بعدم توی ایران که از ده دقیقه دیگه ت خبر نداری…..