من خیلی به بچه دوم فکر میکنم کلا دوست داشتم دو تا بچه داشته باشم، دخترم نزدیک ۳ سالشه خیلی خانوم و دوست داشتنیه🥰همیشه با خودم میگفتم نمیخوام فاصله سنی بچه اول و دومم زیاد باشه واسه همین گفتم دخترم بشه ۳ ساله اقدام میکنم واسه دومی الان که داره زمانش نزدیک میشه یه حس خاصی دارم نمیدونم چرا با خودم میگم نکنه در حق دخترم کوتاهی کنم😕اونایی که بچه دوم آوردن از تجربیاتشون بگن، به نظرتون فاصله سنی دخترم مناسبه؟
من پسرم سه سالو نیم بود اقدام کردم ده روز بعد تولد چهارسالگیش بی بی چکم مثبت شد الان دخترم ۷۲ روزشه پسرمم شهریور میره تو ۵سال من تک فرزندی دوس نداشتم چون خودمم دوتاخواهر هستیم همسرمم یه خواهر داره
چطور؟؟؟؟هم من از نظر محبت و عشق و هم شوهرم از نظر مالی میتونیم دوتا بچه رو ساپرت کنیم..این چه بدی داره؟؟
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
دقیقا منم همیشه میگم خدا خیلی دوستم داشته که اول بهم یه دختر داده سعی کن همسرتو راضی کنی تک فرزندی خ ...
درسته..سعی خودمو میکنم😂
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من دوست دارم سه تا بچه داشته باشم ی دوقلوی دختر و پسر بعد ی تک دخترم بعد هفت سال که بچ ...
منم ۴تا دوست دارم. دوقلو هم دوست دارم مثل شما. ولی تو ژنمون نیست. شما ژن دوقلویی دارید؟
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
فقط اینا نیست عزیزم بچه یعنی مسئولیت حوصله داری؟؟ بذار بچه ت بزرگتر شه سه تایی برید مسافرت و گشت ...
چشم مادرشوهر😂😂😂