2777
2789
عنوان

بچه دوم

565 بازدید | 105 پست

من خیلی به بچه دوم فکر میکنم کلا دوست داشتم دو تا بچه داشته باشم، دخترم نزدیک ۳ سالشه خیلی خانوم و دوست داشتنیه🥰همیشه با خودم میگفتم نمیخوام فاصله سنی بچه اول و دومم زیاد باشه واسه همین گفتم دخترم بشه ۳ ساله اقدام میکنم واسه دومی الان که داره زمانش نزدیک میشه یه حس خاصی دارم نمیدونم چرا با خودم میگم نکنه در حق دخترم کوتاهی کنم😕اونایی که بچه دوم آوردن از تجربیاتشون بگن، به نظرتون فاصله سنی دخترم مناسبه؟

عزیزم‌من شوهرم‌میگه پسرمون۲سالش شد اقدام‌کنیم فاصله زیاد نشه

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاصده اش عالیه. نذار بیشتر بشه

این فکر نزدیک افکار وسواس و ایده آلگرایی مخربه. اتفاقا بچه ای که فقط بین بزرگترا بزرگ میشه اون بهش سخت  میگذره...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

اسی خوش به حالت که اولین بچت دختره..انشالا دومی بیاد دخترت براش مادری میکنه..دیدم که میگم

منم بچم امسال میره پیش دبستانی متاسفانه شوهرم بچه دوم رو دوس نداره..ولی من عاشق بچه هستم تازه برای دومی تجربه و آمادگی بیشتری دارن اماحیف که ۵۰%قضیه راضی نمیشه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

عزیزم

یه دونه بچه کافیه بخدا

همین بچه رو توی ناز و نعمت بزرگ کنید و به یه جایی برسونید

من واقعا اونایی که بچه ی دوم رو میارن درک نمیکنم

اونم توی ایران🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

پسرم دو سالشه  الان 7 ماهه باردارم برا من خیلی سخته چون هنوز پسرمو از پوشک نگرفتم ...جای خواب ...

من مشکلی با پوشک و جای خواب ندارم ماشالا دخترم از همون اول خانوم و عاقل بود از ۶ ماهگی جای خوابشو جدا کردم از پوشکم گرفتمش چون این مراحلو رد کردم خیالم راحته😊