2777
2789
عنوان

بیاید ببینید مقصرمنم یاشوهرم

517 بازدید | 54 پست

شوهرمن یه دخترخاله داره زمانیکه مجرد بوده نزدیک ۱۵سال بقول خودش هرهفته میرفته خونشون تواین ۴سالیکه ازدواج کردیم بعضی وقتام منم میبرد اونم سرزده و بدون دعوت همینجوری خودمون میرفتیم  حالا من میگم دیگه نمیام چن باررفتیم اونانیومدن بعدشم من خجالت میکشم بدون دعوت خونه کسی برم حتی فامیل خودم چه برسه به دخترخاله شوهر اینم بگم دخترخالش وشوهرش از پدرمادرمن سنشون بیشتره و بچه هاشونم دنبال کارو بارخودشونن من میرم اونجا خیلی معذبم و بهم خوش نمیگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شوهرم قانع نمیشه میگه باید بیای بریم خونشون من حق ندارم میگم نمیام؟

بگو یه ذره منطقی باش

اون مرده نباید توقع داشده باشی اینطور چیزارو بدونه

تو باید بهش بگی اخه وختی هی میرید اونا نمیان ب چی زبونی بگن دوست ندارن برید اونجا😐اونوخت ی حرکتی چیزی میکنن عیر مستقیم ناراحت میشید

بگو یه ذره منطقی باش  اون مرده نباید توقع داشده باشی اینطور چیزارو بدونه  تو باید بهش بگ ...

هرسری میریم من باید تنها رومبل بشینم دخترخالش مشغول کار دختر کوچیکش درس میخونه دختربررگش ازسرکاراومده خستس میره تواتاق استراحت کنه

چون بهت بی اعتماد میشه و تو دلش میگه همه اصرار خونه رو میره تو سایت میگه به بعدش فکر کنی عاقل باشی ...

باهیچ زبونی حالی نمیشه الان زنگ زده میگه باشه تونیا بچه رو اماده کن بابچه میریم دوروز میمونیم بچم ۲۰ماهشه

اگه اونا دوست داشتن با شما رفت و امد کنند هر چند بار که میرید یبار میاند خونه شما،بعد هم با این تعریفا فکر نکنم زیاد دوست داشته باشن شما برید اونجا

الهی خواسته هامون بشه داشته هامون،آمین💞