2777
2789
عنوان

بیاید ببینید مقصرمنم یاشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 54 پست
چه جالب با منطق شوهرت کسی که وقت مهمونی رفتن نداره، وقت مهمونی دادن هر هفته رو داره؟ دلم برای دختر ...

من خودم بشخصه از مهمون ناخونده بشدت بدم میاد خودمم هرجا میرم حتی خونه عزیزترین کسم مثلا خونه خواهرم ی زنگ میزنم 

ولی وختی طرف میاد خونه میخواد استراحت کنه یه پاشو دراز کنه لباسشو عوص کنه جلو ابنا معذب میشن خب!

دیگه به چه زبونی بگن مایل به ارتباط نیستن؟ میری خود خانم مشغول کار، دختر کوچیکه پی‌ کار خودش دختر ...

شوهرم میگه اوناگرفتار کاراشونن خب اگه گرفتارکارشونن من چرابرم مزاحمشون شم باهیچ زبونی متوجه نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سبک حل مشکلات جواب گو نیست راجب این ماجرا با احترام صحبت کنید بهش بفرمایید ما یه خانواده ایم پس ...

من هرجور صحبت میکنم بازم مینه بریم الان نیگه تونیت بچه رومیبرگ باخودم بچم ۲۰ماهشه تاخونه اونام ۱ساعت بیشتر راهه

مهمون سرزده همینه دیگه

دقیقا همینطور که گفتم متاسفانه..این بی‌احترامی به شما و همسرتون هست

غرورشو یه کوچولو جریحه‌دار کن تا چشماش باز بشه

سرزدن به اقوام اونم زود به زود و بی‌دعوت زرنگی یا مردم‌داری و یا بقولی رشادت نیست که..

کاربری دوستم بود داده به من تا دایره‌ی ارتباطاتم رو گسترش بدم🌍📳 پشت کنکوری‌ام📚درکنار درس خوندن کار هم میکنم تا بتونم به پدر و مادرم و سلامت پوست و موی همنوعانم کمک کنم💝👸زیبایی فقط جلب توجه میکنه..اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته😈سخت‌کوش_امیدوار_عشق مطالعه_عاشق یاد گرفتن_کنجکاو_ماجراجو_سرسخت"_.._"یادتون رفت یاد من موند..مرور حرکتاتون شده کار هر روز..

به شوهرت بگو بحث قلدری نیست ک بچرو اماده کن من میبرمش! بحث اینه ک ما خانواده ایم پس هممون باید راضی باشیم و منطقی فکر کنیمو تصمیم بگیریم...بگو ک من رضایت ندارم باهات بیام ولی بازم چون عاشختممم و دوست دارم همراهیت میکنم ولی این کارت اشتباهه

عزیزم بهتره به رفتار و حرکات همسرت بیشتر توجه کنی این مسئله اصلا پیش‌و‌پا افتاده نیست با آرامش پیش ...

مااینجا غریبیم کسیو نداریم که جایگزینش کنم ازاون لحاظم نطمعنم اینجورنیس دختراش خیلی خانومن شوهرمم تواین فازانیس

چه جالب با منطق شوهرت کسی که وقت مهمونی رفتن نداره، وقت مهمونی دادن هر هفته رو داره؟ دلم برای دختر ...

اره واقعا خجالت میکشم سرزده میریم شاید اونابراخودشون برنامه داشته باشن اصلا

شوهرم میگه اوناگرفتار کاراشونن خب اگه گرفتارکارشونن من چرابرم مزاحمشون شم باهیچ زبونی متوجه نمیشه

وای شوهرت عصبیم کرد

یه فامیل کنه مثل شوهرت داشتیم

هر جا میرفتیم و هرکی میومد اینم مثل زگیل با ما و تو دست و پا و وسط خونه‌مون بود

اینقد سعی کردیم مودبانه بگیم نفهمید، سعی کردیم بی‌محل کنیم نفهمید

دقیقا میگفتیم از بس سرمون شلوغه وقت نمیکنیم بریم فبان کار رو کنیم. یه روز تعطیل هم که وقت استراحته و تجدید قوا. اونم به خانواده اختصاص دادیم. تو چشممون زل میزد و پا نمیشد بره

هفته بعدم باز میومد و قشنگ فعل چتربازی و وبال‌بازی رو صرف کرده بود

آخرش دیگه رو وا کردیم و قشنگ شستیم گذاشتیمش کنار تا عقلش فعال شد و دیگه نیومد

قشنگ چند ساله ندیدیمش ولی هنوز حالمون ازش به هم میخوره 

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
من هرجور صحبت میکنم بازم مینه بریم الان نیگه تونیت بچه رومیبرگ باخودم بچم ۲۰ماهشه تاخونه اونام ۱ساعت ...

این اصرار بیشتر از اینکه منطق خونه دخترخاله رفتن پشتش باشه بیشتر منطق زورازمایی داره وگرنه منطقی نیست این حرف

چقدر امکان داره این حرف عملی بشه؟یعنی خانواده دخترخاله پذیرا همسرتان با بچه نوزاد بی مادر هستن؟یعنی نمیگن این بچه مادرش کجاست؟چرا بی مادرش اومدی؟دوم ازاین ماجرا بیایم فراتر اون تست شوهرشناسی تو تاپیک من رو جواب بده تا بفهمم چقدر همسرتان فردی خودمحور هست

زوج درمانگر و مشاور خانواده
دقیقا همینطور که گفتم متاسفانه..این بی‌احترامی به شما و همسرتون هست  غرورشو یه کوچولو جریحه‌دا ...

بخداخسته شدم دیگه کاری میکنه ازهیچ تعطیلی لذت نبرم همش سررفتن اونجابحث باید بکنیم 

مااینجا غریبیم کسیو نداریم که جایگزینش کنم ازاون لحاظم نطمعنم اینجورنیس دختراش خیلی خانومن شوهرمم تو ...

وابستگی با دلبستگی فرق داره‌ عزیزم زود بدبین نشو خانوم خانوما..

برید شهربازی.قدم بزنید.پارک.خرید.طبیعت گردی.کوه‌نوردی‌ و..کارایی که هردوتون علاقه دارید رو انجام بدید و روابطتونو گسترش بدید.

کاربری دوستم بود داده به من تا دایره‌ی ارتباطاتم رو گسترش بدم🌍📳 پشت کنکوری‌ام📚درکنار درس خوندن کار هم میکنم تا بتونم به پدر و مادرم و سلامت پوست و موی همنوعانم کمک کنم💝👸زیبایی فقط جلب توجه میکنه..اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته😈سخت‌کوش_امیدوار_عشق مطالعه_عاشق یاد گرفتن_کنجکاو_ماجراجو_سرسخت"_.._"یادتون رفت یاد من موند..مرور حرکتاتون شده کار هر روز..