2777
2789
عنوان

بیاید ببینید مقصرمنم یاشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 54 پست
وابستگی با دلبستگی فرق داره‌ عزیزم زود بدبین نشو خانوم خانوما.. برید شهربازی.قدم بزنید.پارک.خرید.طب ...

منم همینارومیگم انجام بدیم بخدا ولی باز مبگه بریم اونجا یسربزنیم ببین ینی هیچ جوره قانع نمیشه من گفتم تاپیک بزنم پستارونشونش بدم شاید کوتابیاد

خب چقد برم‌تاکی من برمو معذب باشم اخه

ببین میدونی چیکار کن! اتفاقا خوبه بچرو بنداز تو سرش ببره خدا خیرش بده از بچه نگهداری کنه توام یه بار برو دوبار برو ولی دیگ دیدی دس برنمیداره بچرو بده ببره خودت برو خونه مامانت یا خواهرت خونه فک و فامیلات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابدحرف حرف خودش باشه دیگه. باش میام

پس ازین ماجرا بیا بیرون کلا و راجب خودمحور بودن همسر صحبت کنیم این ماجرا رو حل کنی بعدیش نهایتا فردا براتون پیش میاد 

اولین نکته برای مردهای خودمحور 

مرد خود محور جلوی زن باعرضه به اصطلاح تمکین میکنه نه زنی که قبولش نداشته باشه پس اگر میخواهید حرفتان را قبول کند باید در ذهن همسرتان زنی موفق و باعرضه باشید

زوج درمانگر و مشاور خانواده
منم همینارومیگم انجام بدیم بخدا ولی باز مبگه بریم اونجا یسربزنیم ببین ینی هیچ جوره قانع نمیشه من گفت ...

عزیزم سخت برخورد کن کوتاه هم نیا بهش یادآوری کن که

هیچکس به انداره‌ی تو خوبی اونو نمیخواد و بفکر منزلتش نیست اگر همسرت آگاه باشه متوجه میشه که تو اذیت میشی و اینکه داره خودشو و تورو زیر سوال میبره..حتی فرداروزی ممکنه به فرزندتون هم اهانت بشه که والدینش بی‌دعوت به‌جایی میرن شما دارید ناخواسته روی آینده‌ی فرزندتون،قُرب و شخصیت اون هم تاثیر منفی میذارید.

کاربری دوستم بود داده به من تا دایره‌ی ارتباطاتم رو گسترش بدم🌍📳 پشت کنکوری‌ام📚درکنار درس خوندن کار هم میکنم تا بتونم به پدر و مادرم و سلامت پوست و موی همنوعانم کمک کنم💝👸زیبایی فقط جلب توجه میکنه..اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته😈سخت‌کوش_امیدوار_عشق مطالعه_عاشق یاد گرفتن_کنجکاو_ماجراجو_سرسخت"_.._"یادتون رفت یاد من موند..مرور حرکتاتون شده کار هر روز..
واقعاهمینجوره😔

نگران نباش خوشگلم تا دیر نشده اقدام کنید و مشکلو از بیخ و بون(ریشه)حل کنید.

کاربری دوستم بود داده به من تا دایره‌ی ارتباطاتم رو گسترش بدم🌍📳 پشت کنکوری‌ام📚درکنار درس خوندن کار هم میکنم تا بتونم به پدر و مادرم و سلامت پوست و موی همنوعانم کمک کنم💝👸زیبایی فقط جلب توجه میکنه..اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته😈سخت‌کوش_امیدوار_عشق مطالعه_عاشق یاد گرفتن_کنجکاو_ماجراجو_سرسخت"_.._"یادتون رفت یاد من موند..مرور حرکتاتون شده کار هر روز..